Werken bij Caseware Nederland

Er kan er maar één de beste zijn
Bekijk vacatures
Werken bij
Laurens, Accountmanager

Daarom wil je bij Caseware Nederland werken

Ruimte voor ontwikkeling
Jouw behoefte en wens stellen we centraal in het groeitraject dat je doormaakt bij Caseware. We ondersteunen wat jij belangrijk vindt en waar je kwaliteiten liggen.
Marktleider in Nederland
Wie wil er nou niet werken bij de organisatie die de beste financiële software maakt die er is en als verbinder werkt tussen financieel professionals en hun klanten?
Prettige werkomgeving
Onze open en toegankelijke werkplek bruist van de energie en creativiteit, waardoor iedereen zich meteen thuis voelt.

Zit jouw job er niet bij?

Open sollicitatie

Stuur ons een open sollicitatie van jouw droombaan.

Direct solliciteren
Jordie
Vragen? Neem contact met ons op
055 - 368 10 50 hrm.nl@caseware.com

Caseware DNA

Caseware is een organisatie waar je bij wilt horen. Hier werken gepassioneerde mensen met verschillende achtergronden en van alle leeftijden samen aan wat het beste is voor de klant. Zo gaan vertrouwen en ervaring hand in hand met frisse, nieuwe ideeën.

Hecht team

Bij Caseware wil je het verschil maken en meerwaarde bieden. Deze gedrevenheid zie je terug in het hele team – van accountant tot software-ontwikkelaar.

Sociale innovatie

Als moderne werkgever zorgen we goed voor onze mensen. Daarom is er ruimte voor sport en zorgen we voor een gezonde lunch. Omdat de mensen het bedrijf maken, komen veranderingen en innovaties altijd vanuit de medewerkers. We dringen niets op, maar luisteren naar wat beter kan.

Susan, Feature owner CaseWare Nederland

Winnaars mentaliteit

We zijn niet snel tevreden en nemen geen genoegen met een 8. We denken niet ‘morgen is er weer een dag’, maar we gaan door tot we de beste oplossing gevonden hebben. Steek jij ook zo in elkaar? Dan zouden we samen zomaar de perfecte match kunnen zijn.

Overtuigd?

Neem dan direct een kijkje bij het vacatureoverzicht.
 
Bekijk vacatures