CaseWare-Logo-RGB-Primary_Dark-TM
Vragen? Bel 055 - 368 10 50
Maaike en Ron bij CaseWare Nederland
Terug naar vacatures

Instructional designer

Ben je een expert op het vlak van multimedia en e-learning content? Heb je passie voor het omvormen van kennis naar content voor de gebruiker relevant e-learning materiaal en zie je het als een uitdaging ons LMS naar het volgende niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Parttime Apeldoorn
Jordie

Heb je vragen? Ik sta klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

055 - 368 10 50 vacatures@caseware.com Direct solliciteren
Terug naar vacatures

Instructional designer

Ben je een expert op het vlak van multimedia en e-learning content? Heb je passie voor het omvormen van kennis naar content voor de gebruiker relevant e-learning materiaal en zie je het als een uitdaging ons LMS naar het volgende niveau te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Parttime Apeldoorn
Jordie

Heb je vragen? Ik sta klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden.

055 - 368 10 50
vacatures@caseware.com
Direct solliciteren

Wie we zoeken

Het wordt jouw taak om de creatie van de leerinhoud voor onze Academy te ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van cursussen en andere items voor kennisoverdracht. Op basis van de klantbehoeften creëer jij passende leeroplossingen. Hierbij weet je de mogelijkheden die onze leertechnologieën bieden effectief in te zetten voor maximale impact. Je speelt een cruciale rol om de Academy naar een hoger niveau te tillen door bij te dragen aan het bedenken en uitvoeren van innovatieve benaderingen van leren. Met jouw kennis van instructietechnologie ontwikkel je krachtige microlearnings, in de vorm van video’s en infographics en andere interactieve/innovatieve werkvormen. Je werkt hierbij samen met onze subject matter experts, de e-learning designer en andere collega’s. Als leerliefhebber maak je ook deel uit van de evaluatie van ons Learning Management System (LMS).

Hoe jij ons inpakt 

Je hebt al enige ervaring in het ontwikkelen van content voor online leertrajecten en zoekt nu de volgende stap in je carrière. Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als digitaal. Je kunt goed samenwerken met verschillende interne stakeholders en subject matter experts. Daarbij ben je als zelfstarter niet bang om initiatief te nemen. Je bent innovatief, projectmatig sterk en resultaatgericht.

Wat je gaat doen

Bij Caseware bieden we innovatieve software oplossingen die onze klanten helpen hun financiële rapportage- en auditprocessen te stroomlijnen. Caseware Nederland staat in de startblokken om aan de slag te gaan met een Learning Management System (LMS) en we hebben jouw hulp nodig! 

Als instructional designer bij Caseware werk je nauw samen met subject matter experts (SME’s) om interactief en effectief trainingsmateriaal te ontwikkelen waarmee onze klanten het meeste uit onze software kunnen halen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van e-learningcursussen, video's en andere trainingsbronnen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een achtergrond in instructieontwerp nodig, evenals ervaring met e-learning authoringtools. Je hebt goede communicatieve vaardigheden nodig, het vermogen om samen te werken met multifunctionele teams en een passie voor het creëren van hoogwaardige educatieve inhoud.

Wil jij onderdeel zijn van een learning- en developmentteam en de verantwoordelijkheid nemen over de content van onze Academy? Dan horen we graag van je. 

 


Jouw lijstje
 • Je hebt werkervaring in content creatie E-learning (instructional design) en werken met authoring tools zoals Articulate/Storyline 360. Technische branche óf de financiële sector is een pré.
 • Je hebt een achtergrond in onderwijs of gerelateerd gebied  (HBO+ werk-en denkniveau)
 • Je hebt een uitstekende schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Je bent innovatief en bent graag up-to-date met digitale ontwikkelingen binnen e-learning.
 • Pre: Ervaring met het beheren van leermanagementsystemen zoals Moodle.

 

Wat we je bieden

 • Uren in overleg
 • Een prettig salaris, indicatie €3000 - €4000, op basis van een fulltime dienstverband 
 • Laptop van de zaak
 • 25 vakantiedagen en de optie om 5 dagen bij te kopen (30 dagen vakantie)
 • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding
 • Doorontwikkelingsmogelijkheden op maat
 • Een informele, open cultuur
 • Agile werkomgeving
 • Een goede pensioenregeling
 • Vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek
 • Hybride werken (een gezonde mix tussen kantoor en thuis)
 • Werken bij een internationaal georiënteerd en financieel gezond bedrijf met groeiambities.
 • Diverse borrels per jaar en budget voor teamuitjes op eigen initiatief

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Instructional designer

Enthousiast geworden? Bel met Marjon, 
HR-medewerker, via 055 – 368 1050 of laat hieronder je gegevens achter.