Jaarrekening (Accountancy)

Beginner
Gratis
Accountancy

De training Jaarrekening beginner is er voor elke accountant of andere medewerker van je organisatie die jaarrekeningen op wil kunnen stellen in Caseware.

Inschrijven
CASEWARE-Laptop
CASEWARE-Judith_Sales_Support_1088x690

Hoi, ik ben Judith, Sales Support medewerker bij Caseware. Heb je vragen?

Bel 055 368 10 50.

Jaarrekening (Accountancy)
Beginner
Gratis
Digitaal
Inschrijven

Overzicht

Staat jouw kennis van Caseware en de gekoppelde tools nog in de kinderschoenen, maar sta je wel te popelen om aan de slag te gaan met onze slimme software? Tijdens de training Jaarrekening leer je alles wat je weten moet om (hoe kan het ook anders) een solide jaarrekening op te stellen in Caseware.

 

Voor wie?

De training Jaarrekening is voor elke accountant of assistent die wil ervaren hoeveel efficiënter, sneller en betrouwbaarder je een jaarrekening op kunt stellen in een gestandaardiseerd systeem. Je houdt niet alleen veel tijd over, maar gaat programma's als Word en Excel ook op een heel andere manier bekijken.

 

Wat we gaan doen

De training Jaarrekening geven we online in twee halve dagen. Dat doet één van onze consultants. Nee, dat is niet saai of schools. Met veel bevlogenheid brengt hij of zij jou de basis bij van het werken met Caseware Working Papers en Financials. Je ontdekt de tips en trucs achter de software en leert hoe je er eenvoudig jaarrekeningen mee opstelt. Ook pikken we de laatste ontwikkelingen in de markt mee, zodat je al het geleerde direct in de praktijk kan brengen.

Na de training heb je de volgende kennis en vaardigheden onder de knie:
  • Verschillende oplossingen en tools van Caseware;
  • Het Caseware-dossier voor een BV;
  • Het publiceren van jaarrekeningen via SBR naar KvK en Banken;
  • Samenwerken met collega’s binnen Caseware Working Papers.

Data & locaties

In het overzicht hieronder kun je zien wanneer we de training Jaarrekening beginner geven. Via de knop kun je je inschrijven. Let op! De training bestaat uit twee halve dagen. Je dient je voor beide delen apart in te schrijven.

Deel 1
Maandag
5 jun
Maandag 5 jun
09:00 - 12:00

Digitaal

Vol
Deel 2
Woensdag
7 jun
Woensdag 7 jun
09:00 - 12:00

Digitaal

Vol

Inschrijven

Jaarrekening beginner (accountancy)

Tijdens deze training leer je hoe je een jaarrekening opstelt in Caseware.

Let op! Deze training is alleen voor klanten.