Functioneel beheer

Intermediate
500,-
Digitaal

Hoe werkt het als je in Caseware een proces aan de achterkant aan wilt passen? Je leert het in deze training.

Inschrijven
cloud
CASEWARE-Judith_Sales_Support_1088x690

Hoi, ik ben Judith, Sales Support medewerker bij Caseware. Heb je vragen?

Bel 055 368 10 50.

Functioneel beheer
Intermediate
500,-
Digitaal
Inschrijven

Overzicht

Caseware heeft natuurlijk een groot praktisch nut voor je organisatie. Maar soms wil je ook wat functionaliteiten veranderen. In deze cursus leer je hoe wijzigingen aan kunt brengen.

 

Voor wie?

De training Functioneel beheer is voor iedereen die het belangrijk vindt om de vrijheid en kennis te hebben om zelf processen aan te passen in de editors van Caseware.

 

Wat we gaan doen

Samen met de trainer ga je aan de slag met de instellingen en tooling van Caseware. Hoe pas je de lay-out van de jaarrekening aan voor je kantoor en/of voor de klant? Hoe wijzig je een checklist of voer je een update door? Na deze training ben je een echte Caseware-beheerder. Omdat je ingrijpt in actuele processen en procedures, geven we deze training niet in jullie eigen productieomgeving maar in een speciale Caseware testomgeving. 

Na de training heb je de volgende kennis en vaardigheden onder de knie:
  • Aanpassingen maken in de kantoorlaag (kantoorspecifieke wensen), zoals het toepassen van huisstijlelementen, checkboxen, kantoorteksten en eigen checklists en werkprogramma's;
  • Functionaliteiten van de Content Editor Financials en de Content Editor Managers (met name de Samenstelmanager). Hierdoor kun je met de verschillende componenten achtergronden instellen (PDF-instellingen voor digitaal drukwerk en/of print);
  • Sjablonen inrichten;
  • Relaties aanleggen tussen vragen en mappingcodes;
  • Gebruikers optimaal ondersteunen aan de hand van tips, tricks en tools.

Data & locaties

In het overzicht hieronder kun je zien wanneer we de training Functioneel beheer geven. Via de knop kun je je inschrijven. 

Inschrijven

Functioneel beheer

Hoe werkt het als je in Caseware een proces aan de achterkant aan wilt passen? Je leert het in deze training.

Let op! Deze training is alleen voor klanten.