Caseware Cloud (Accountancy)

Beginner
Gratis
Digitaal

Met Caseware Cloud stel je in een handomdraai je jaarrekening op en werk je nóg makkelijker samen. Na deze training loop je op wolken. 

Inschrijven
cloud
CASEWARE-Judith_Sales_Support_1088x690

Hoi, ik ben Judith, Sales Support medewerker bij Caseware. Heb je vragen?

Bel 055 368 10 50.

Caseware Cloud (Accountancy)
Beginner
Gratis
Digitaal
Inschrijven

Overzicht

Hoewel 'de cloud' natuurlijk een ontzettend modewoord is en misschien een beetje afschrikt, hoeft het gebruik ervan helemaal niet spannend of ingewikkeld te zijn. De Caseware Cloud is intuïtief ingericht en zorgt ervoor dat je gemakkelijk samen kunt werken binnen je organisatie én met je klanten. Ook heb je nog nooit zo efficiënt een jaarrekening opgesteld, die ook weer direct toegankelijk is voor de belanghebbenden. 

 

Voor wie?

Iedereen die gerichter, sneller en makkelijker het vak van accountant wil gaan bedrijven in de cloud, kan deelnemen aan de training. Let op, je moet voordat je aan de training begint wel zelf de basisinrichting van de cloud hebben afgerond. Dat is helemaal geen moeilijke klus, het gaat hier om zaken als het plaatsen van je logo, e-mailhandtekening en welkomsttekst. In dit artikel leggen we je uit hoe je toegang krijgt tot de Caseware Cloud en hier vind je alles over de inrichting.

Wat we gaan doen

De training Caseware Cloud geven we online via het programma Microsoft Teams en duurt ongeveer 4 uur. In deze tijd loop je samen met een vlotte consultant online door de omgeving die je ingericht hebt. Je ontdekt hoe alles functioneert en leert handige tips voor het gebruik. Ook zie je hoe eenvoudig je online een jaarrekening kunt opstellen, een dossier kunt aanleggen en handige geïntegreerde apps gebruikt. 

 
Na de training heb je de volgende kennis en vaardigheden onder de knie:
  • Wegwijs in de cloud;
  • Slim online samenwerken;
  • Efficiënt een deugdelijke jaarrekening opstellen;
  • Toekomstbestendige digitale vaardigheden.

Data & locaties

In het overzicht hieronder kun je zien wanneer we de training Caseware Cloud geven. Via de knop kun je je inschrijven. 

Inschrijven

Caseware Cloud (Accountancy)

Kies hieronder de datum en het moment dat jou uitkomt voor het volgen van de online training.