Trainingen

Word Caseware Certified

Caseware is intuïtieve software die iedereen eenvoudig onder de knie kan krijgen. Na een van onze heldere en behapbare trainingen ben je klaar voor de start en mag jij jezelf Caseware-certified noemen. Op welk gebied wil jij je vaardigheden vergroten?  

Trainingen op maat

Heb je al regelmatig zelfstandig jaarrekeningen of financiële rapportages gemaakt of is dit helemaal nieuw voor je? Voor elke financieel professional is er een gerichte training om nog slimmer en efficiënter te werken. Kijk hieronder welk niveau bij je past en start met beter en slimmer rapporteren.

 

 

Niveau

Beginner

Deze training leert je alles wat je moet weten om te starten met Caseware. Ben je niet zo digitaal onderlegd? Wij zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt.

Intermediate

Is Caseware nieuw voor je, maar weet je je weg snel te vinden in een gemiddeld softwarepakket? Deze training geeft een vliegende start.

Advanced

Voor de financieel professional die al werkt met Caseware, maar benieuwd is naar de handigheidjes en tips om nog meer uit de software te halen.

Judith

Caseware Certified

Al dat harde werk is niet voor niks. Aan het eind van de training mag je jezelf met trots Caseware-certified noemen. Jij hebt als financieel professional nu vaardigheden in handen die jou en je klanten naar het volgende niveau brengen.

CaseWare trainingen

Digitaal en klassikaal

Het spreekt voor zich dat softwaretrainingen zich bij uitstek lenen om digitaal uit te voeren. Toch kan het om wat voor reden dan ook prettig zijn om bij elkaar in een ruimte te zitten en het materiaal onder de loep te nemen. Samen vinden we de perfecte combinatie voor jouw organisatie.

Ben jij klaar om meer uit jezelf te halen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Maak een afspraak