De nieuwste generatie jaarrekening software met SBR

CaseWare Learning Center

CaseWare Nederland is meer dan een leverancier van kwaliteitsproducten. We ondersteunen de gebruikers van onze software met gerichte trainingen en service. In ons moderne trainingscentrum in Apeldoorn, het CaseWare Learning Center, leiden we jaarlijks meer dan duizend gebruikers op.

Linksboven op deze pagina vindt u een overzicht van alle trainingen van CaseWare Nederland. U kunt zich individueel of groepsgewijs aanmelden voor een training.

Voorafgaand aan elk kwartaal wordt het trainingsrooster digitaal verstuurd. Bent u geinteresseerd in de CaseWare Trainingen en wilt u het rooster graag ontvangen? Neem dan even contact op met het CaseWare Learning Center.
Afhankelijk van de applicatie zijn er trainingen voor beginnende gebruikers, gevorderden, gebruikers die gespecialiseerde taken uitvoeren of gebruikers die overstappen op nieuwe versies van bestaande software (‘upgrades’).

Open inschrijving
De trainingen van CaseWare kennen in principe een open inschrijving. U volgt samen met maximaal negen andere cursisten van meerdere kantoren dezelfde training.
 

In house
U kunt ook als één kantoor of organisatie deelnemen aan een training. U maakt dan als afzonderlijke groep gebruik van onze ruimten, faciliteiten en docenten. Wij noemen dit een ‘in house-training’. Inhoudelijk zijn deze trainingen gelijk aan die voor de open inschrijvingen. De ‘in house-trainingen’ worden apart ingepland.
 
In company
CaseWare Nederland verzorgt op verzoek ook ‘in company-trainingen’. Onze docent komt dan op uw kantoor of trainingslocatie in uw buurt om een training te verzorgen. Een belangrijke voorwaarde voor deze optie is dat de ruimte geschikt is voor het trainingsdoel en dat voldoende technische en ondersteunende faciliteiten aanwezig zijn. Neem voor meer informatie contact op met Wendy van Tongeren, Vivian Norder of met uw accountmanager.
 

Cedeo-erkenning voor CaseWare Learning Center
Cedeo, de onafhankelijke instantie die Commerciële opleidingsinstituten toetst, heeft het Learning Center van CaseWare Nederland erkend als aanbieder van kwalitatief hoogstaande trainingen. De Cedeo-certificering geldt voor 3 jaar.

Maatwerk
Alle cursussen scoren in de ogen van Cedeo voldoende. Cursisten prijzen de no nonsense-aanpak van de CaseWare trainingen. In korte tijd leren ze de software grondig kennen. De trainingen laten veel ruimte voor herkenbare situaties uit de praktijk. Waar nodig en mogelijk is wordt maatwerk geboden, door programma’s af te stemmen op specifieke leerwensen.

Ter plekke aangepast
“Een standaard cursus zou voor ons hardcore gebruikers van te laag niveau zijn geweest,” aldus één van de referenten in de Cedeo-toetsing. “Op ons verzoek werd het niveau ter plekke aangepast.” Een andere geïnterviewde merkt op: “De cursus was heel praktijkgericht en sluit precies aan bij waar ik mee werk op kantoor.”

Praktijkgericht
De docenten zijn door het merendeel van de geënquêteerden als deskundig en praktijkgericht ervaren. “Alles is heel duidelijk uitgelegd en ontzettend goed in de praktijk toepasbaar,” evalueert een cursist. Ook de uitvoeringslocatie kreeg veel lof: ruim voldoende laptops, presentaties op groot scherm, prima lunch. “Het hele facilitaire spul was goed geregeld.”

Vertrouwd raken in korte tijd
Het CaseWare Learning Centre biedt professionals de mogelijkheid in een tijdsbestek van één of meerdere dagdelen vertrouwd te raken met het gebruik van specialistische accountancysoftware. De meeste trainingen vinden in house plaats in het moderne CaseWare Learning Centre in Apeldoorn, waar jaarlijks meer dan duizend gebruikers opgeleid worden.

De CaseWare-docenten beschikken over de nodige didactische vaardigheden of hebben jarenlang ervaring in de accountantspraktijk. Graag stellen wij aan u voor:

André de Visser
André werkt al 30 jaar als docent. Na de pedagogische academie volgde hij o.a. een studie Bedrijfskunde en een masterstudie Onderwijskunde. André verzorgt sinds 2001 een breed scala aan trainingen voor CaseWare Nederland.

Voor veel CaseWare-gebruikers in Nederland is hij een bekend gezicht. Sinds zijn start bij CaseWare heeft hij bijna 2000 cursisten wijzer gemaakt.

Hennie Tempelman

Hennie werkt sinds de zomer van 2008 als docent. Hij richt zich vooral op de trainingen voor Financials (jaarrekeningen) en de Samenstel Manager.

Voordat hij als trainer aan de slag ging, werkte hij 24 jaar als AA-accountant in de praktijk. Hij gebruikte daarbij tien jaar lang CaseWare-software.


 

U kunt trainingen volgen van één hele dag, twee hele dagen of halve dagen (dagdelen).

Trainingstijden:

  • Dagtraining: werkdagen van 9.30 uur tot 16.30 uur. 
  • Dagdeeltrainingen: werkdagen van 9.30 uur tot 12.30 uur óf van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Bij dagtrainingen is de lunch inbegrepen.

Schrijf u in voor een training van CaseWare Nederland. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestigingsmail op het door u ingevulde e-mailadres. De trainingsovereenkomst en factuur ontvangt u schriftelijk op het door u aangegeven factuuradres.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan nu in!

Voorafgaand aan elk kwartaal wordt het trainingsrooster voor het nieuwe kwartaal digitaal verstuurd. Bent u geinteresseerd in de CaseWare Trainingen, maar ontvangt u de mailing (nog) niet van ons? Neemt u dan even contact op met het CaseWare Learning Center.

Ons opleidingscentrum is gehuisvest op de begane grond van ons kantoor in Apeldoorn.  Er is voldoende parkeerruimte. Klik hier voor de routebeschrijving.

De rustige ligging aan de rand van Landgoed Het Loo biedt een ideale leeromgeving: zonder storend lawaai of afleidingen. Onze trainingsruimten zijn ingericht met alle voorzieningen, zoals een groot aantal trainingscomputers met grote schermen. Elke cursist heeft een eigen computer tot zijn/haar beschikking en eigen cursusmateriaal.

Het CaseWare Learning Centre beschikt over een kantine, waar voor deelnemers aan de dagtrainingen een lunch wordt verzorgd. Verder zijn er meerdere ruimten waar o.a. workshops en discussiebijeenkomsten worden georganiseerd.

Testimonials