Phidra - sfeerbeeld
Phidra logo (2)
CaseWare succesverhalen

Vlekkeloos en veilig samenwerken voor Phidra

 

Vlekkeloos en veilig samenwerken voor Phidra

Phidra is een accountancykantoor dat efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan. De klant moet op zijn of haar wenken worden bediend, maar ook collega’s moeten soepel samen kunnen werken. Medewerkers willen snel toegang hebben tot relevante documenten en niet worden gestoord met randzaken die niet van belang zijn. Ook de samenwerking met de klant moet op een zo natuurlijk mogelijke manier verlopen, zonder ruis en bureaucratie. Hoe kun je anders echt goed advies geven?

Gegevens horen veilig te staan, maar wel bereikbaar te zijn voor belanghebbenden. Alles wat klant en accountant nodig heeft wil je dus op één centrale plek hebben, zonder dat er een hoop onderhoud en kosten aan te pas komen. Dat klinkt inderdaad als CaseWare Cloud.

https://www.caseware.nl/hubfs/LARS_CRAMER.jpg
“CaseWare Cloud laat ons vanuit een centrale dataopslag efficiënter met onze klanten samenwerken. Dit zorgt voor meer wederzijds inzicht tegen lagere kosten.”
Lars Cramer - Relatiebeheerder

In de onderstaande video vertelt Lars Cramer, relatiebeheerder bij Phidra je graag wat alle voordelen van CaseWare Cloud zijn en waarom de software niet meer weg te denken is uit hun werkwijze.

 

Klaar om efficiënter te werken?

Maak snel een afspraak en ontdek wat CaseWare voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak
Judith Sales Support bij CaseWare Nederland