Je bent in goed gezelschap

Al 25 jaar een begrip in de markt

Phidra_accountants_verkleind
Succesverhalen

Lees de ervaringen van onze klanten

Accountancykantoren

Het is geen wonder dat de meeste accountancykantoren in Nederland voor Caseware kiezen. Wie wil nu geen software die je werk uit handen neemt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent?

Reanda klantcase afbeelding
Reanda logo klein

Reanda werkt als eerste bedrijf met AUDIT+. Het jonge accountancykantoor koos voor het gemak van Caseware Cloud om efficiënt en intuïtief te kunnen werken.

Bekijk case
Succesverhaal Phidra  | CaseWare Nederland
Phidra logo | succesverhaal CaseWare Nederland

Phidra is een kantoor dat steeds verder wil digitaliseren, beter advies willen kunnen geven aan klanten en intensiever wil gaan samenwerken. In deze klantcase vertelt Lars Cramer van Phidra je graag zelf waarom Caseware Cloud hierin niet meer weg te denken is.

Bekijk case
RA12 - overzichtspagina
RA12 logo - overzichtspagina

RA12 was op zoek naar accountancysoftware die in de cloud draait en het werk van de controlerend accountant makkelijker maakt. Caseware Cloud en Caseware on Azure zorgen hiervoor.

Bekijk case
Scope advies - overzichtspagina
Logo Scope -overzichtspagina

Efficiëntie, eenvoud en doelgerichtheid. Deze kernwaarden van Scope Advies en Accountants moesten ook terug te vinden zijn in de software. Caseware Cloud is het antwoord.

Bekijk case
Totaal Accountants klantcase
Totaal Accountants

Totaal Accountants gelooft in de toekomst van cloud en toen een andere softwareleverancier niet voldeed aan de verwachtingen werd het tijd om met Caseware om tafel te gaan. Wat bleek!? Er is altijd (nog) meer efficiëntie te behalen. 

Bekijk case
CaseWare Vermetten case
Vermetten_logo

Het veranderende werkveld van de accountant snakt naar software die niet alleen samenwerking verbetert en aanmoedigt, maar ook ondersteunt in het adviseren van de klant. Dat is precies waar Vermetten Caseware voor inschakelde.

Bekijk case

Bedrijven

De financial controller beheert de geldstromen van het bedrijf. Daar hoort software bij die het werk vereenvoudigt, efficiënter maakt en betrouwbare output genereert. 

Klantcase MVGM

MVGM wil klanten volledig ontzorgen op het gebied van vastgoed beheer. Niet voor niks zijn ze daarom ook de belangrijkste speler in deze markt.  Naast het technische aspect willen ze klanten ook ontzorgen op commercieel en financieel gebied. Voor dat laatste komt Caseware om de hoek kijken. 

 

Bekijk de case
Klantcase Fritom | CaseWare Nederland
Fritom logo

Net zoals elke andere tak van sport heeft de logistieke wereld behoefte aan een solide financiële administratie om op terug te kunnen vallen. Voor de Fritom Group is dat niet anders. Door gebruik te maken van Caseware zijn ze nu in staat om per vestiging en entiteiten intern zelf de jaarrekening op te stellen. 

Bekijk de case
Klantcase Jan Linders | CaseWare Nederland
Jan Linders supermarkten logo

Jan Linders Supermarkten wilde meer grip op hun financiën. Kijken met een bredere blik en volledig in controle zijn. Door gebruik te maken van Caseware zijn ze zelf in control en waarborgen ze kwaliteit in hun financiële verantwoordingsinformatie.

Bekijk case
123inktnl sfeerbeeld
logo 123inktnl

Het ligt voor de hand dat een bedrijf dat zowel bijna heel corporate als particulier Nederland van inktcartridges, toners en kantoorartikelen voorziet, de financiën in huis wil regelen. Inzichtelijkheid, samenwerking en bruikbaarheid van data moesten allemaal naar een hoger niveau. 

Bekijk case
https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4223919/TMF%20group.jpg
Dankzij de Engelse jaarrekening van Caseware kunnen we internationale klanten nog beter bedienen.
TMF Netherlands

Klaar om efficiënter te werken?

Maak snel een afspraak en ontdek wat Caseware voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak
Ikram El Khatib, Accountmanager bij Caseware Nederland