Ikram El Khatib, Accountmanager bij CaseWare Nederland

Je bent in goed gezelschap

Al 25 jaar een begrip in de markt
Maak een afspraak
Succesverhalen

Lees de ervaringen van onze klanten

Accountancykantoren

Het is geen wonder dat de meeste accountancykantoren in Nederland voor CaseWare kiezen. Wie wil nu geen software die je werk uit handen neemt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent?

Totaal Accountants klantcase
Totaal Accountants

Totaal Accountants gelooft in de toekomst van cloud en toen een andere softwareleverancier niet voldeed aan de verwachtingen werd het tijd om met CaseWare om tafel te gaan. Wat bleek!? Er is altijd (nog) meer efficiëntie te behalen. 

Bekijk case
CaseWare Vermetten case
Vermetten_logo

Het veranderende werkveld van de accountant snakt naar software die niet alleen samenwerking verbetert en aanmoedigt, maar ook ondersteunt in het adviseren van de klant. Dat is precies waar Vermetten CaseWare voor inschakelde.

Bekijk case

Bedrijven

De financial controller beheert de geldstromen van het bedrijf. Daar hoort software bij die het werk vereenvoudigt, efficiënter maakt en betrouwbare output genereert. 

Klantcase Jan Linders | CaseWare Nederland

Jan Linders Supermarkten wilde meer grip op hun financiën. Kijken met een bredere blik en volledig in controle zijn. Door gebruik te maken van CaseWare zijn ze zelf in control en waarborgen ze kwaliteit in hun financiële verantwoordingsinformatie.

Bekijk case
123inktnl sfeerbeeld
logo 123inktnl

Het ligt voor de hand dat een bedrijf dat zowel bijna heel corporate als particulier Nederland van inktcartridges, toners en kantoorartikelen voorziet, de financiën in huis wil regelen. Inzichtelijkheid, samenwerking en bruikbaarheid van data moesten allemaal naar een hoger niveau. 

Bekijk case
https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4223919/TMF%20group.jpg
Dankzij de Engelse jaarrekening van CaseWare kunnen we internationale klanten nog beter bedienen.
Michel Overeem - TMF Netherlands

Klaar om efficiënter te werken?

Maak snel een afspraak en ontdek wat CaseWare voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak
Ikram El Khatib, Accountmanager bij CaseWare Nederland