Samenwerkingen

CaseWare Nederland staat midden in het speelveld van kwalitatieve en betrouwbare economische informatie, waarbij wij geloven in de best-of-breed benadering. U verdient namelijk het beste gereedschap om uw werk efficiënt en kwalitatief goed te doen. Daarom ontwikkelen wij al onze toepassingen in nauwe samenwerking met professionals uit het veld. 

Dagelijks staan wij in contact met vele gebruikers van onze software. Dit netwerk van professionals geeft ons via gebruikers- en kennisgroepen, maar ook via de support portal realtime feedback over onze bestaande en toekomstige oplossingen. Daarnaast werken wij intensief samen met branche-organisaties, inhoudelijk deskundigen, andere softwareleveranciers en partners die gespecialiseerd zijn in implementatie van nieuwe processen en technieken.

Dankzij onze partners uit het veld kunnen we nieuwe applicaties vooraf ook grondig testen en ‘finetunen’. En we stemmen onze software zo goed mogelijk af op de andere financiële en administratieve pakketten op kantoor. Alles bij elkaar levert dat onze klanten veel voordelen op. Het spreekt daarom voor zich dat wij onze samenwerkingsrelaties intensief onderhouden en koesteren.

CaseWare Nederland werkt samen met de volgende partners:

 

contentpartners
Implementatiepartners
Softwareaanbieders
Portal leveranciers

Blijf op de hoogte van CaseWare Nederland
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.