Privacy Statement

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals omschreven in dit privacy statement. Wij verwerken persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) . Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen, om nieuwsbrieven te ontvangen, om u aan te melden voor een evenement of om licenties van CaseWare te verkrijgen.

CaseWare legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht en de levering en verbetering van onze diensten. Uw gegevens kunnen door CaseWare worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten van CaseWare. 

Indien u hier bezwaar tegen heeft of uw gegevens wilt opvragen, laten corrigeren of laten verwijderen kunt u contact met ons opnemen. CaseWare verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak. Deelnemers aan een discussieforum geven door registratie, indien van toepassing, toestemming voor de registratie van hun gegevens en geven toestemming voor publicatie op het internet van de door hen geleverde bijdrage. Op de website kunt u links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd draagt CaseWare geen verantwoordelijkheid voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die u bezoekt. Als u meer wilt weten over de betreffende persoonsgegevens die wij verwerken, kunt u contact met ons opnemen.

 

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die uw internetbrowser opslaat op uw computer. Wij gebruiken cookies om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden. 

Waarom cookies?
In de Nederlandse wet is opgenomen dat voor bepaalde cookies een informatie- en toestemmingsplicht (opt-in) geldt. Een opt-in betekent dat wij van tevoren toestemming aan u vragen om cookies te mogen plaatsen op uw computer. 

Waar geeft u toestemming voor?
CaseWare heeft als beleid dat cookies die noodzakelijk zijn voor analyse en optimalisatie van de website, omdat hiermee de gebruiksvriendelijkheid van de website wordt verbeterd, geen toestemming vereisen. Voor alle andere cookies, bijvoorbeeld cookies die geplaatst worden voor marketingdoeleinden, personalisatie of bedoeld zijn om functionaliteit van andere websites (delen via social) mogelijk te maken, is toestemming vereist. Toestemming wordt verleend door actief akkoord te gaan met het plaatsen van cookies of door gebruik te maken van onze website.

Wat bedoelt CaseWare met personalisatie?
CaseWare slaat gegevens op die u op onze website caseware.nl invoert (oa. contactgegevens, paginagegevens, productgegevens). Dit doen wij om u relevantere content aan te kunnen bieden en sneller te helpen om uw doel te bereiken. Wij gebruiken uw gegevens verder voor:

  • De communicatie in de online media (waaronder banners);
  • Het sturen van een specifieke boodschap aan u als klant van CaseWare;
  • Analyse van uw bezoek aan caseware.nl om onze website te kunnen optimaliseren;
  • Wij bewaren uw gegevens uitsluitend ten behoeve van het hiervoor genoemde doel en niet langer dan 2 jaar.

 

De volgende logica ligt ten grondslag aan het toekennen en toepassen van uw profiel: Op basis van het IP-adres en het klikgedrag wordt uw bezoek gekoppeld aan uw voorkeuren, en het profiel dat daarmee wordt gemaakt ligt ten grondslag aan het besluit welke gerichte boodschappen worden gekoppeld aan uw persoonlijk profiel.

Het opslaan van gegevens is een vorm van profiling en CaseWare voldoet aan de eisen die de wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming, hieraan stelt. Dit betekent dat CaseWare u toestemming moet vragen. Deze toestemming geldt voor het verzamelen van uw (persoons)gegevens via bepaalde cookies of andere technieken op internet en voor het verdere gebruik van uw gegevens voor profiling.

Welke cookies plaatst CaseWare?
In onderstaand overzicht staat een uitleg welke cookies geplaatst worden, wie het cookie plaatst (CaseWare of een derde), het doel van het betreffende cookie, de bewaartermijn, of deze cookie noodzakelijk is of niet en de gevolgen van het niet accepteren van het betreffende cookie.

Welke partij plaatst de cookies?   Wat is het doel van de cookies? Hoe lang blijven de cookies bewaard? Wat zijn de gevolgen als u niet accepteert?
Disqus   Meten van het gebruik van de functionaliteit van Disqus. Max. 2 jaar. Als u deze cookies niet accepteert, kunt u mogelijk geen gebruikmaken van de functionaliteit van Disqus binnen caseware.nl.
Google Analytics   Er worden cookies geplaatst om een beter inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoeker aan deze website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op deze website en op andere, door deze website gebruikte kanalen, verbeterd. Max. 26 maanden Uw anonieme data wordt niet meer meegenomen bij het verbeteren van de gebruikerservaring op deze website en op andere door deze website gebruikte kanalen. 
Google Adwords   Meten van clicks en conversies gedaan via deze website om daarmee advertentiecampagnes te optimaliseren. Max. 26 maanden Uw anonieme data wordt niet meer meegenomen bij het verbeteren van de gebruikerservaring op deze website en op andere door deze website gebruikte kanalen.
Hubspot   Met deze cookies wordt u profiel opgebouwd en beheerd.  Max. 10 jaar. Als u deze cookies niet accepteert, kunt u geen gegevens hergebruiken, CaseWare ID aanmaken of nieuwsbrieven ontvangen van CaseWare Nederland. 
Social sharing   Delen van inhoud op caseware.nl op sociale netwerken Einde sessie Als u deze cookies niet accepteert, kunt u mogelijk geen inhoud van caseware.nl delen op social media.

 

Verwerkersovereenkomst

CaseWare Nederland verwerkt gegevens, waaronder persoonsgegevens, als onderdeel van haar dienstverlening aan- en in opdracht van haar klant. Vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) dient de klant hiervoor een verwerkersovereenkomst af te sluiten met CaseWare.

CaseWare on Azure 

CaseWare on Azure is een dienst van CaseWare Nederland. Via CaseWare on Azure kunt u via het Azure platform van Microsoft gebruik maken van de applicatie CaseWare Working Papers en de bijbehorende templates van CaseWare Nederland. De bijbehorende verwerkersovereenkomst sluit u af met CaseWare Nederland. 

Alle nieuwe klanten van CaseWare Nederland die gebruik maken van CaseWare on Azure, krijgen de verwerkersovereenkomst aangeboden als onderdeel van de overeenkomst. Alle klanten die al gebruik maken van CaseWare on Azure, kunnen de verwerkersovereenkomst hier aanvragen.

CaseWare Cloud

CaseWare Cloud is het online samenwerkingsplatform van CaseWare Cloud Ltd. U sluit hiervoor rechtstreeks een overeenkomst af met CaseWare Cloud Ltd. Onderdeel van deze overeenkomst is een Data Processing Agreement (Verwerkerovereenkomst) met CaseWare Cloud Ltd. Klik hier voor de procedure om een verwerkersovereenkomst af te sluiten met CaseWare Cloud Ltd.

 

Algemene Leveringsvoorwaarden

Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van CaseWare Nederland zijn de algemene leverings- en licentievoorwaarden van toepassing.

In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn de algemene leverings- en licentievoorwaarden versie 2017.0 aangepast, in overeenstemming met deze nieuwe regelgeving.

De volgende aanpassing zijn doorgevoerd ten opzichte van voorlaatste versie:

  • Aanpassing artikel 4.8.1. conform de nieuwe terminologie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
  • Aanpassing artikel 4.8.1. conform de nieuwe terminologie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden.

 

CaseWare - Stel een vraag