Over ons

Een lokale partner van wereldfaam

Softwarebouwers zijn er genoeg. Mensen met verstand van financiële dienstverlening ook. Toch zijn er maar weinig adressen waar je deze twee groepen professionals onder één dak vindt. Dat maakt Caseware zo'n krachtige organisatie.

Algemeen Directeuren CaseWare Nederland

Rely on Caseware

In een wereld waar steeds meer data beschikbaar is, wil jij betrouwbaar en relevant blijven. Als financieel professional moet jij de waarheid achter de cijfers van morgen tonen. Alleen zo kun je kwaliteit leveren. Dat is wat Caseware je biedt.

 

Om dat voor elkaar te krijgen, moet je je ondersteund voelen door een partij die jij vertrouwt. Op waterdichte tooling die inzicht geeft in de financiële situatie van je klanten of je eigen organisatie. Ondertussen krijg jij de mogelijkheid om echt te duiden hoe de business ervoor staat.

 

Caseware geeft je voorsprong op de concurrentie en maakt je werk gemakkelijk en toekomstbestendig. Met één druk op de knop doorgrond jij veilig de betekenis van de cijfers – en krijg je het nog uitgelegd ook.

Ikram Accountmanager bij CaseWare Nederland
Ikram, Accountmanager Caseware Nederland

Vertrouwen op een mondiale organisatie

CaseWare Nederland is distributeur van CaseWare International, een mondiaal opererend bedrijf dat al meer dan 30 jaar software-oplossingen voor financieel professionals creëert. Het voordeel voor jou én voor ons is dat we kunnen vertrouwen op de zekerheid en veiligheid van een internationaal gedragen platform met een ijzersterke basis.
Think global, act local
In Nederland werken meer dan 70 medewerkers dagelijks aan het efficiënter maken van jouw digitale werkzaamheden. Zo bieden we je de kwaliteit van een wereldspeler dicht bij huis.
Kom kennismaken
CASEWARE-Certificeringen_896x1250b

Certificeringen Caseware Cloud

Caseware Cloud voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Rollen, rechten en bewaartermijnen maken de beveiliging compleet. Stop met e-mail, communiceer en deel bestanden AVG-proof via de cloud.
ISO 27001
Het ISO 27001 certificaat is een bevestiging dat het beleid, de processen, de functies, de instrumenten en de standaarden van Caseware Cloud voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard betreft informatiebeveiliging.
SOC 2
Het SOC 2 certificaat toont aan dat ook de geautomatiseerde gegevensverwerking van Caseware Cloud voldoet aan hoge standaarden.

Waarom Caseware?

Totaalpakket

Van klantcontact tot het opstellen van de jaarrekening en het opvragen van uitgebreide dashboards: alles doe je met het platform van Caseware.

Specialisten

Omdat we specialisten in dienst hebben, weten we wat belangrijk voor je is en wat niet. Zo verdiepen we onze software – en jij je rol als adviseur.

Wereldwijd netwerk

Als echte Nederlandse organisatie staan we dichtbij je, terwijl je kunt vertrouwen op de kracht van een internationale community.

Innovatie vanuit traditie

Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om innovaties niet alleen door te voeren, maar ook aan te jagen.

Eigen trainingscentrum

In ons trainingscentrum leren onze enthousiaste specialisten je de fijne kneepjes van de oplossingen van Caseware, waardoor jij het maximale uit de software haalt.

Dagelijks 18.000 gebruikers

Van het accountantskantoor uit de Big 4 tot aan bedrijven uit de zakelijke dienstverlening, allemaal vertrouwen ze op de software van Caseware.

https://www.caseware.nl/hubfs/Portret-Don-van-Zijtveld-Algemeen-Directeur-CaseWare-Nederland.jpg
Vanuit onze pijlers betrouwbare data, relevante informatie en platform werken wij dagelijks met veel plezier aan de digitale transformatie van onze klanten.
- Don van Zijtveld, Algemeen Directeur Caseware Nederland
Maak een afspraak

Al 25 jaar een begrip in de markt

Caseware International is wereldwijd marktleider wat betreft hoogwaardige software voor ‘assurance, reporting, auditing and analysis’.

 

Lees de succesverhalen
CASEWARE-Vermetten-case-1088x690-2
Vermetten logo

Het veranderende werkveld van de accountant snakt naar software die niet alleen samenwerking verbetert en aanmoedigt, maar ook ondersteunt in het adviseren van de klant. Dat is precies waar Vermetten Caseware voor inschakelde.

Bekijk case

Wij werken samen met

Klaar om efficiënter te werken?

Maak snel een afspraak en ontdek wat Caseware voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak
Joost Ekkelboom, Algemeen Directeur CaseWare Nederland