Over CaseWare Nederland

CaseWare Nederland is de Nederlandse vertegenwoordiging van CaseWare International. We zijn in Nederland de grootste aanbieder van gespecialiseerde software voor externe en interne accountants.Dagelijks bedienen we ongeveer 18.000 gebruikers. We ontwikkelen gebruiksvriendelijke en flexibele software waarmee accountants hun werk efficiënt, kwalitatief goed en met veel overzicht kunnen doen. Onze producten zijn gebaseerd op de basissoftware CaseWare Working Papers.
 

Waar vindt u ons?
Het kantoor van CaseWare Nederland is gevestigd in Apeldoorn. Hier vindt u meer informatie en een routebeschrijving.

Hoewel we een softwarebedrijf zijn, hebben we ervaren accountants in dienst die goed weten hoe het er op een accountantskantoor aan toe gaat. Samen met softwarespecialisten en professionals uit de praktijk ontwikkelen zij applicaties die tegemoet komen aan de specifieke wensen en eisen van accountantskantoren.

Het uitgangspunt is dat deze applicaties zijn afgestemd op de meest actuele richtlijnen en regelgeving, nationaal en internationaal

Ons alsmaar groeiende klantenbestand toont aan dat we daarmee in een grote behoefte voorzien.

Wij geloven dat in deze tijd waarin steeds meer (big) data beschikbaar is, het een noodzakelijk belang is dat deze data betrouwbaar en van een constante hoge kwaliteit is. Met onze klanten en software willen wij een bijdrage leveren aan het verhogen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van economische informatie in Nederland. 

Hoe doen we dat?

  • Door accountantskantoren en bedrijven te faciliteren bij het doen van zinvolle uitspraken over prestaties van organisaties;
  • Door bestaande bewezen modellen voor accountancy te optimaliseren naar de huidige inzichten en technieken;
  • En door bestaande en nieuwe modellen “data driven” te maken en deze onder te brengen in een betrouwbare online omgeving.

Met als doel de samenwerking tussen de ondernemer en zijn accountant te optimaliseren.

Wat doen we specifiek?
CaseWare Nederland biedt software oplossingen voor het samenstel- en controleproces, met vaktechnische modellen en content conform wet- en regelgeving.

 

CaseWare International is wereldwijd marktleider wat betreft hoogwaardige software voor ‘assurance, reporting, auditing and analysis’. Het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto, Canada. Hier wordt ook het basisproduct Working Papers ontwikkeld.
De applicaties van CaseWare worden gebruikt door ongeveer 500.000 professionals in 172 landen. Ze werken in de accountancy, assurance, controlling en overige financiële dienstverlening.

Raadpleeg voor meer informatie de website van CaseWare International.

Waar vindt u ons?
Het kantoor van CaseWare Nederland is gevestigd in Apeldoorn. Hier vindt u meer informatie en een routebeschrijving.
Testimonials