CaseWare Nederland is de Nederlandse vertegenwoordiging van CaseWare International

Over CaseWare Nederland

CaseWare Nederland is de Nederlandse vertegenwoordiging van CaseWare International. We zijn in Nederland de grootste aanbieder van gespecialiseerde software voor externe en interne accountants.

Ervaring in accountancy

Hoewel we een softwarebedrijf zijn, hebben we ervaren accountants in dienst die goed weten hoe het er op een accountantskantoor aan toe gaat. Samen met softwarespecialisten en professionals uit de praktijk ontwikkelen zij applicaties die tegemoet komen aan de specifieke wensen en eisen van accountantskantoren.

Het uitgangspunt is dat deze applicaties zijn afgestemd op de meest actuele richtlijnen en regelgeving, nationaal en internationaal

Ons alsmaar groeiende klantenbestand toont aan dat we daarmee in een grote behoefte voorzien.

Dagelijks bedienen we ongeveer 18.000 gebruikers in Nederland.

We ontwikkelen gebruiksvriendelijke en flexibele software waarmee accountants hun werk efficiënt, kwalitatief goed en met veel overzicht kunnen doen. Onze producten zijn gebaseerd op de basissoftware CaseWare Working Papers.

Wereldwijd marktleider

CaseWare International is wereldwijd marktleider wat betreft hoogwaardige software voor ‘assurance, reporting, auditing and analysis’. Het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto, Canada. Hier wordt ook het basisproduct Working Papers ontwikkeld.
De applicaties van CaseWare worden gebruikt door ruim 500.000 professionals in 172 landen. Ze werken in de accountancy, assurance, controlling en overige financiële dienstverlening.

Raadpleeg voor meer informatie de website van CaseWare International.

Waar vindt u ons?

Het kantoor van CaseWare Nederland is gevestigd in Apeldoorn.

Hier vindt u meer informatie en een routebeschrijving

Vraag meer informatie!

Blijf op de hoogte van CaseWare Nederland
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.