De totaaloplossing voor het samenstellen

Samenstel Suite

Een jaarrekening moet voldoen aan strikte eisen. Maar om de klant tevreden en de kosten binnen de perken te houden, mag het samenstellen ervan niet teveel tijd kosten. De Samenstel Suite helpt administratiekantoren bij het vinden van de juiste balans.


De nieuwe regelgeving voor de accountantswereld vraagt om een gedegen, kwalitatieve aanpak en een zorgvuldige dossiervorming. In tegenstelling tot wat in eerste instantie werd gedacht, geldt dit niet alleen voor controleopdrachten. Ook de richtlijnen voor samenstellingsopdrachten zijn verscherpt. Tegelijkertijd vragen klanten van administratiekantoren steeds nadrukkelijker om een snelle en efficiënte samenstelling van de jaarrekening. Deze twee eisen lijken op het eerste gezicht onverenigbaar. Maar met de juiste aanpak gaan kwaliteit en efficiency hand in hand.

De Samenstel Suite is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het gestructureerd vastleggen, beheren en delen van uw (niet) financiële informatie. 

Totaaloplossing
De Samenstel Suite combineert de krachtige techniek van CaseWare Working Papers, Financials SBR en de Samenstel Manager. 

Abonnementsvorm
Vooraf investeren in de software is niet nodig. Het enige dat u hoeft te doen is een abonnement te nemen en u kunt in principe direct aan de slag. Bent u nog niet toe aan online werken? Offline is ook mogelijk. Vraag gerust naar uw mogelijkheden.

 

De Samenstel Suite is de ideale oplossing voor administratie- en accountantskantoren die samenstelopdrachten uitvoeren.

In samenwerking met onderstaande leveranciers is er specificieke content mogelijk. Vraag naar uw mogelijkheden.

         

CaseWare Samenstel Suite bestaat uit de volgende producten:

CaseWare Working Papers

CaseWare Financials SBR

CaseWare Samenstel Manager

CaseWare Working Papers
CaseWare Working Papers is de meest uitgebreide en flexibele oplossing voor het opstellen en controlerenvan verantwoordingsinformatie.

U beschikt over volledig elektronische dossiers die u snel en efficiënt kunt inrichten. Of het nu gaat om de opbouw en het beheer van uw dossiers, het opstellen van documenten of het overzicht over uw workflow: u organiseert het met een muisklik. De digitale dossiervorming van CaseWare Working Papers vormt de basis voor de taakgerichte en opdrachtgerichte applicaties van CaseWare. Denk bijvoorbeeld aan CaseWare Financials, de nieuwste generatie software voor het genereren van jaarrekeningen. CaseWare Working Papers kent een uitgebreide en gebruiksvriendelijke consolidatiefunctionaliteit. Holdings, werkmaatschappijen en andere consolidaties zijn eenvoudig te definiëren en op te vragen. En wilt u nog meer efficiëncy, dan staat u een serie handige aanvullende tools ter beschikking.

CaseWare Samenstel Manager
In CaseWare Samenstel Manager zijn de minimumeisen van de beroepsorganisaties als uitgangspunt genomen. Met als doel een optimale efficientie van de samenstelwerkzaamheden te bereiken, terwijl de uitvoering van de benodigde werkzaamheden en de daarbij behorende dossieropbouw verzekerd zijn.
 
De geldende minimale beroepsregels kunnen vervolgens worden aangevuld met allerlei aanvullende kwaliteitsniveaus als er aanvullende werkzaamheden worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld bij grotere samenstelopdrachten, opdrachten in het kader van bijvoorbeeld XBRL Kredietrapportage of Horizontaal toezicht. CaseWare Samenstel Manager is hier op voorbereid. De content is ontwikkeld samen met specialisten uit de praktijk, waarbij vooral is gelet op praktische toepasbaarheid. Geen ondoorzichtig jargon, maar begrijpelijke taal en helderheid over de wijze waarop in de praktijk met een elektronisch dossier wordt gewerkt.

Financials SBR 
CaseWare Financials Jaarrekening is de meest geavanceerde jaarrekeningsoftware die op dit moment in Nederland verkrijgbaar is. Creëer in korte tijd uw jaarrekeningen en tussentijdse verslagen. Er zijn modellen beschikbaar voor klein, middelgrote en grote ondernemingen, zowel in de Nederlandse als Engelse taal. De jaarrekeningmodellen zijn gebaseerd op de wettelijke bepalingen inzake de jaarrekening en op de richtlijnen van de Raad voor de Jaarverslaggeving.

U bent ervan verzekerd dat alle functies voldoen aan de meest recente wetgeving en vaktechnische normen. Daarnaast creëert u in korte tijd uw SBR rapportages voor verzending naar banken, Belastingdienst en Kamer van Koophandel.  

CaseWare Connector Office
CaseWare Connector Office is een aanvullende applicatie om Word- en Exceldocumenten te koppelen aan het elektronisch klantdossier in CaseWare Working Papers.

 

Wilt u gebruik maken van CaseWare-producten? CaseWare Nederland ondersteunt u met een uitgekiend trainingsprogramma. Deze trainingen zijn op maat gemaakt, waar u in korte tijd leert hoe u het gebruik van uw processen kunt optimaliseren. Onze trainers hebben ruime kennis van de software en een brede ervaring opgedaan in de praktijk. Kortom: zij weten wat er bij u als gebruiker speelt en u bent verzekerd van actuele praktische kennis.

Klik hier voor het volledige trainingsprogramma.

In onderstaande video een demostratie van de CaseWare Samenstel Suite met Yuki content.

Testimonials
Vraag meer informatie!
1
1
1
1