De totaaloplossing voor de Corporate Business

Corporate Suite

CaseWare Corporate Suite is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het gestructureerd vastleggen, beheren en delen van uw (niet) financiële informatie.


CaseWare Corporate Suite is de totaaloplossing voor het bedrijfsleven. De kracht van CaseWare Corporate Suite betreft het overzichtelijke elektronische basisdossier waarin jaarrekeningspecificaties en procedures zijn vastgelegd. Hiermee waarborgt u de kwaliteit van de betreffende (niet) financiële informatie. Dit levert een bijdrage aan het efficiënt en gestructureerd vastleggen, beheren en delen van uw werkzaamheden.

Werk efficiënter dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden. Met CaseWare Corporate Suite waarborgt u een efficient en betrouwbaar gebruik van de informatie uit uw specifieke backoffice systemen.

U beschikt over één totaaloplossing voor continuous reporting dat alle interne bedrijfsprocessen optimaal op elkaar aan sluit. Vanuit één oplossing en omgeving voert u alle werkzaamheden uit en stelt u rapportages op. U dekt alle corporate taken af. Kortom de onmisbare schakel, tussen de koppeling, verwerking, borging en uitwisseling van digitale informatie met betrekking tot uw financiële verantwoordingsinformatie.  

 

CaseWare Corporate Suite bestaat uit de volgende producten:

CaseWare Working Papers

CaseWare Financials SBR

Corporate Manager

CaseWare Working Papers
CaseWare Working Papers is de meest uitgebreide en flexibele oplossing voor het opstellen en controlerenvan verantwoordingsinformatie. U beschikt over volledig elektronische dossiers die u snel en efficiënt kunt inrichten. Of het nu gaat om de opbouw en het beheer van uw dossiers, het opstellen van documenten of het overzicht over uw workflow: u organiseert het met een muisklik. De digitale dossiervorming van CaseWare Working Papers vormt de basis voor de taakgerichte en opdrachtgerichte applicaties van CaseWare. Denk bijvoorbeeld aan CaseWare Financials, de nieuwste generatie software voor het genereren van jaarrekeningen. CaseWare Working Papers kent een uitgebreide en gebruiksvriendelijke consolidatiefunctionaliteit. Holdings, werkmaatschappijen en andere consolidaties zijn eenvoudig te definiëren en op te vragen. En wilt u nog meer efficiëncy, dan staat u een serie handige aanvullende tools ter beschikking.

Financials SBR Jaarrekeningrapportage
CaseWare Financials Jaarrekening is de meest geavanceerde jaarrekeningsoftware die op dit moment in Nederland verkrijgbaar is. Creëer in korte tijd uw jaarrekeningen en tussentijdse verslagen. Er zijn modellen beschikbaar voor klein, middelgrote en grote ondernemingen, zowel in de Nederlandse als Engelse taal. De jaarrekeningmodellen zijn gebaseerd op de wettelijke bepalingen inzake de jaarrekening en op de richtlijnen van de Raad voor de Jaarverslaggeving. U bent ervan verzekerd dat alle functies voldoen aan de meest recente wetgeving en vaktechnische normen. Daarnaast creëert u in korte tijd uw SBR rapportages voor verzending naar banken, Belastingdienst en Kamer van Koophandel.  

CaseWare Connector Office
CaseWare Connector Office is een aanvullende applicatie om Word- en Exceldocumenten te koppelen aan het elektronisch klantdossier in CaseWare Working Papers.

CaseWare Corporate Manager
Met CaseWare Corporate Manager legt u al uw uitvoerende werkzaamheden vast in het digitale dossier. Hierbij is het mogelijk om specificaties te koppelen en af te tekenen.

 

Onder de naam Corporate Suite biedt CaseWare Nederland in één totaaloplossing voor organisaties uit alle branches met complete en moderne (online) bedrijfsoftware. Van MKB tot grootbedrijf, van ziekenhuizen tot onderwijsinstellingen.

Met één druk op de knop heeft u:

  • Specifieke rapportages beschikbaar, waardoor u meer tijd heeft voor het maken van analyses;
  • Werkprogramma's teneinde een gestructureerde vastlegging van uw werkzaamheden te realiseren;
  • Complete voorbereiding van het controleproces aan de hand van de checklist 'Prepared by cliënt';
  • Eén elektronisch document met alle jaarrekeningspecificaties beschikbaar voor uw accountant voor de accountantscontrole. Door het gebruik van CaseWare Corporate Suite waarborgt u een efficiënt en betrouwbaar gebruik van de informatie uit uw backoffice systemen.

Wilt u gebruik maken van CaseWare-producten? CaseWare Nederland ondersteunt u met een uitgekiend trainingsprogramma. Deze trainingen zijn op maat gemaakt, waar u in korte tijd leert hoe u het gebruik van uw processen kunt optimaliseren. Onze trainers hebben ruime kennis van de software en een brede ervaring opgedaan in de praktijk. Kortom: zij weten wat er bij u als gebruiker speelt en u bent verzekerd van actuele praktische kennis.

Klik hier voor het volledige trainingsprogramma.

Testimonials
Vraag meer informatie!
1
1
1
1