bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware

Stop met inefficiënte, dure en onbetrouwbare systemen die je alleen meer werk opleveren. Kies voor software die op maat is ingericht om financiële gegevens te verwerken en inzichtelijk te maken.

CaseWare bedrijfssoftware
Laurens Lamper, Account Manager CaseWare Nederland
Laurens, Account Manager Caseware Nederland

Waarom Caseware?

Compleet
Caseware geeft je een systeem in handen dat precies voorziet in jouw behoefte. Door de vele opties is alles mogelijk op het gebied van de jaarrekening.
Kostenbesparend
Uitbesteden is duur, software die niet doet wat het moet doen is duur, te veel tijd kwijt zijn aan boekhouding is ook duur. Caseware neemt de kostenposten weg.
Foutloos
Eén (menselijk!) foutje in de invoer kan desastreuze gevolgen hebben voor het financiële eindproduct. Caseware zorgt ervoor dat je alles juist invoert en verkleint de kans op fouten drastisch.

Belangrijk werk verdient kwaliteit

Als financieel professional neem je je werk serieus. Elke euro die binnenkomt en uitgegeven wordt, moet langs jou. De hele financiële huishouding van je organisatie ligt op jouw bordje. Om een complete en kloppende jaarrekening samen te stellen, heb je het juiste gereedschap nodig dat efficiënt werkt en niet foutgevoelig is. En dat gereedschap is niet Excel.

 

Uitbesteden van het samenstellen van de jaarrekening is ook een optie, maar daar hangt een prijskaartje aan. Een gestandaardiseerd en gericht systeem dat je je snel eigen kunt maken, is wat je nodig hebt. Dit laatste is een stuk eenvoudiger dan je misschien denkt.

Caseware voor bedrijven

Jaarrekeningen micro tot groot, enkelvoudig en geconsolideerd

Nederlandstalige en Engelstalige jaarrekeningen

SBR / XBRL rapportages

Tussentijdse rapportages

Dossiervorming

Periode afsluitingen

Dagelijks vertrouwen meer dan
18.000 professionals in Nederland
op Caseware.

Jouw totaalpakket

Met Caseware kies je voor een softwarepakket dat niet alleen efficiënt en betrouwbaar is, maar ook een totaalpakket is. Naast het maken van je jaarrekeningen en je SBR/XBRL rapportages voor de KvK en banken, kun je in Caseware namelijk ook een volledig digitaal dossier aanleggen met al je onderbouwingen. Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende tussentijdse rapportages en volgens een vaste structuur ook je periode- en jaarafsluiting realiseren.


Kortom, je hoeft niet meer terug te grijpen naar Excel en mapjes op je server. Alles leg je voortaan centraal vast in je Caseware dossier.

 

Caseware oplossingen voor bedrijven

Van een jaarrekening die zo uitgebreid is als dat jij nodig hebt tot werkprogramma's die je efficiëntie verhogen. Houd zelf de touwtjes in handen en kijk snel welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.

Ontdek jouw succesformule
www.caseware.nlhubfsAfbeeldingen per moduleCaseWare_Large-HeroMobileCaseWare_1500x740_Maaike-Molenkamp-Product-Specialist
123inkt CaseWare Succesverhaal
123inkt.nl

Het ligt voor de hand dat een bedrijf dat zowel bijna heel corporate als particulier Nederland van inktcartridges, toners en kantoorartikelen voorziet, de financiën in huis wil regelen. Inzichtelijkheid, samenwerking en bruikbaarheid van data moesten allemaal naar een hoger niveau. 

Bekijk case
Download de totaaloplossing voor bedrijven
Totaaloplossing voor het bedrijfsleven

 

Tools voor financieel experts

Caseware geeft jou als financieel professional alle tools in handen om meer grip te krijgen op de cijfers van jouw bedrijf. Zo werk jij efficiënter en weet je zeker dat de cijfers betrouwbaar zijn.

 

Meer weten over de tools en wat Caseware voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Download dan onze totaaloplossing voor bedrijven.

Laurens Lamper, Account Manager CaseWare Nederland

Wil jij ook eenvoudig, foutloos en efficiënt werken?

Ga vandaag nog aan de slag met de software die je nodig hebt. Meer weten over de mogelijkheden?

 

Maak een afspraak