bedrijfssoftware

Bedrijfssoftware

Stop met inefficiënte, dure en onbetrouwbare systemen die je alleen meer werk opleveren. Kies voor software die op maat is ingericht om financiële gegevens te verwerken en inzichtelijk te maken.

Gratis demo
Ikram Accountmanager bij CaseWare Nederland
Ikram Accountmanager bij CaseWare Nederland
Ikram, Accountmanager CaseWare Nederland

Waarom CaseWare?

Compleet
CaseWare geeft je een systeem in handen dat precies voorziet in jouw behoefte. Door de vele opties is alles mogelijk op het gebied van de jaarrekening.
Kostenbesparend
Uitbesteden is duur, software die niet doet wat het moet doen is duur, te veel tijd kwijt zijn aan boekhouding is ook duur. CaseWare neemt de kostenposten weg.
Foutloos
Eén (menselijk!) foutje in de invoer kan desastreuze gevolgen hebben voor het financiële eindproduct. CaseWare zorgt ervoor dat je alles juist invoert en verkleint de kans op fouten drastisch.
illustratie-jaarrekening-blauw

Belangrijk werk verdient kwaliteit

Als financieel professional neem je je werk serieus. Elke euro die binnenkomt en uitgegeven wordt, moet langs jou. De hele financiële huishouding van je organisatie ligt op jouw bordje. Om een complete en kloppende jaarrekening samen te stellen, heb je het juiste gereedschap nodig dat efficiënt werkt en niet foutgevoelig is. En dat gereedschap is niet Excel.

 

Uitbesteden van het samenstellen van de jaarrekening is ook een optie, maar daar hangt een prijskaartje aan. Een gestandaardiseerd en gericht systeem dat je je snel eigen kunt maken, is wat je nodig hebt. Dit laatste is een stuk eenvoudiger dan je misschien denkt.

De jaarrekening nieuwe stijl

Een gestandaardiseerd systeem

Niet foutgevoelig

Kostenbesparend

Efficiënt, veilig en betrouwbaar

Dagelijks vertrouwen meer dan
18.000 professionals in Nederland
op CaseWare.

Jouw totaalpakket

Met CaseWare kies je voor een pakket dat niet alleen eenvoudig en soepel werkt, maar ook in een oogwenk geïmplementeerd is. Je hoeft geen afgestudeerde IT’er te zijn om je het systeem snel eigen te maken. Samen met onze implementatiepartners zorgen we voor een soepele overstap waarin geen cijfer of komma verloren gaat en zonder dat je lopende werkzaamheden stilvallen.

 

Volledig geïntegreerd met meer dan 100 koppelingen

Welke applicaties zijn belangrijk voor jouw organisatie? Grote kans dat ze geïntegreerd zijn met CaseWare. Als dat niet het geval is, zorgen we voor een koppeling.

Koppelingen CaseWare
Rob Business Development Manager bij CaseWare Nederland

Wil jij ook eenvoudig, foutloos en efficiënt werken?

Ga vandaag nog aan de slag met de software die je nodig hebt.
Ontdek CaseWare met een demo op maat.

 

Plan een demo