Slimmer en efficiƫnter

Online samenstellen

CaseWare Samenstel Manager is de ideale oplossing voor kantoren die samenstelopdrachten op een efficiënte en effectieve wijze willen uitvoeren. CaseWare Samenstel Manager is volledig geïntegreerd met het elektronisch dossier en financiële rapportages en biedt ondersteuning voor ieder stelsel van kwaliteitsbeheersing. Het is volledig ingericht op risicogericht samenstellen volgens NV COS 4410. 

Vraag naar de mogelijkheden

MET WERKPROGRAMMA’S, CHECKLISTEN EN KWALITEITSSTANDAARDEN VAN  DE GROOTSTE BEROEPS- EN KANTOORVERENIGINGEN

Premium content

De content van CaseWare Samenstel Manager is zorgvuldig opgesteld door de diverse contentleveranciers en bevat alle relevante documenten en overzichten om conform NV COS 4410 samenstelopdrachten uit te voeren. De standaard content kan altijd worden aangepast aan de kwaliteitsstandaard van uw kantoor en is zo heel goed kantoor specifiek te maken.

Risicogericht samenstellen

Alleen werkzaamheden uitvoeren voor relevante posten. Dat is waar het om draait bij risicogericht samenstellen. Door een dynamische dossieropbouw worden alleen de relevante onderdelen in het dossier opgenomen die u daadwerkelijk nodig heeft en die van belang zijn voor een juiste uitvoering van de samenstelopdracht. Van belang hierbij is altijd dat de werkzaamheden conform de geldende richtlijnen zijn uitgevoerd en dat dit blijkt uit het dossier. Daarnaast zijn de werkzaamheden ook al gebaseerd op de SBR-rapportages die u in opdracht van uw klant wilt doen. 

Risicogericht samenstellen volgens kwaliteitsstandaarden doe je met

CaseWare Samenstel Manager

Vraag naar de mogelijkheden

Standard Business Reporting

CaseWare is al jaren SBR ready. De standaard. Al jaren.

De jaarrekening is het visitekaartje van elke accountant. SBR is hierbij de nieuwe standaard en is volledig geïntegreerd in het samensteldossier. Dit betekent dat zowel dossier als bijbehorende jaarrekening wordt opgebouwd aan de hand van de geselecteerde taxonomieën. Hierdoor wordt alle benodigde informatie voor de SBR-rapportage direct op de juiste plaats in het dossier opgevraagd en opgeslagen, zodat het voorhanden is op het moment dat u het nodig heeft. Met als resultaat een volledige jaarrekening voor alle type organisaties, van micro tot groot.

Ontdek de mogelijkheden

Elektronisch dossier

Het elektronisch dossier van CaseWare Working Papers is volledig geïntegreerd met Samenstel Manager en Financials, zodat alle werkzaamheden en dossierstukken efficiënt en overzichtelijk worden vastgelegd. De (concept)jaarrekening, dossierspecificaties, correspondentiestukken in Word, Excel en PDF maar ook (Outlook) mail berichten, cijferbeoordelingen, analyses, review aantekeningen en de onderbouwing van uw oordeel. Van ieder dossierstuk is inzichtelijk wat de status is en of ze zijn afgetekend.

Het dossier kent een volledige integratie met Microsoft Office, zodat u zelf eenvoudig slimme en intelligente documenten kunt maken, gekoppeld aan informatie uit uw dossierstukken.
Het dossier kent een volledige integratie met CaseWare Cloud, zodat documenten eenvoudig kunnen worden gedeeld en worden opgevraagd bij de cliënt.

 

  • Efficiëntie
  • Kwaliteit
  • Compliance

Ontdek meer over het elektronisch dossier

Samenwerken met de klant

De volledige integratie van Samenstel Manager met CaseWare Cloud zorgt er voor dat u eenvoudig en efficiënt kunt samenwerken met uw collega’s en met uw klant. Doordat alle informatie op één centrale plaats is opgeslagen, hoeft u nooit meer te zoeken naar dossiers of dossierstukken.

Informatie uit CaseWare Cloud is direct in uw dossier op te vragen. Daarnaast kunt u direct vanuit uw dossier activiteiten, taken en discussies starten, welke vanuit CaseWare Cloud worden afgewikkeld.

In CaseWare Cloud vindt u het totaaloverzicht over al uw dossiers. Welke dossiers zijn onder behandeling, wat zijn de specifieke kenmerken per dossier, waar ontbreken nog relevante stukken?  CaseWare Cloud geeft u dit inzicht en overzicht.

Ontdek CaseWare Cloud

Vraag meer informatie!

Blijf op de hoogte van CaseWare Samenstel
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.