Slimmer en efficiƫnter

Online controleren

CaseWare Controle Manager is de ideale oplossing voor kantoren die controleopdrachten op een efficiënte en effectieve wijze willen uitvoeren. CaseWare Controle Manager is volledig geïntegreerd met het elektronisch dossier en financiële rapportages en biedt ondersteuning voor ieder stelsel van kwaliteitsbeheersing. Het is volledig ingericht op risicogericht controleren volgens NV COS.

Vraag naar de mogelijkheden

MET WERKPROGRAMMA’S, CHECKLISTEN EN KWALITEITSSTANDAARDEN VAN  DE GROOTSTE BEROEPS- EN KANTOORVERENIGINGEN

Premium content

De content van CaseWare Controle Manager is zorgvuldig opgesteld door de diverse contentleveranciers en bevat alle relevante documenten en overzichten om conform NV COS controleopdrachten uit te voeren. De standaard content kan altijd worden aangepast aan de kwaliteitsstandaard van uw kantoor en is zo heel goed kantoor specifiek te maken.

Risicogericht controleren

Alleen controlewerkzaamheden uitvoeren voor relevante posten. Waarbij risico’s, beheersingsmaatregelen en controledoelstellingen op een goede wijze worden vastgelegd. Dat is waar het om draait bij risicogericht controleren. Middels een intelligente en dynamische dossieropbouw worden alleen die documenten, werkprogramma’s, leadsheets etc. in het dossier opgenomen die u daadwerkelijk nodig heeft en die van belang zijn voor een juiste uitvoering van uw controleopdracht. In het dossier wordt duidelijk vastgelegd welke werkzaamheden u heeft uitgevoerd. 

Slimmer en efficiënter controleren doe je met

CaseWare Controle Manager

Vraag naar de mogelijkheden

Standard Business Reporting

SBR Assurance

De jaarrekening is het visitekaartje van elke accountant. Vanaf 2018 deponeren ook middelgrote rechtspersonen via SBR. Dit betekent dat zowel de publicatiestukken van uw klant als uw controleverklaring, via SBR worden aangeboden aan de Kamer van Koophandel.

Via uw CaseWare Controle dossier kunt u met SBR Assurance de benodigde SBR-documenten genereren, valideren en publiceren. Door de integratie van CaseWare Controle Manager met Financials kunt u dit hele proces via uw Controledossier afhandelen. Voor uw elektronische handtekening zal Controle Manager aansluiten op de gangbare systemen in de markt.

Ontdek de mogelijkheden

Elektronisch dossier

Het elektronisch dossier is volledig geïntegreerd met Controle en Financials zodat alle werkzaamheden en dossierstukken efficiënt en overzichtelijk worden vastgelegd. 

De opbouw van het dossier is afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden bij de klant en de gedefinieerde en geconstateerde risico’s en aandachtspunten. Het dossier is opgebouwd op basis van het rapportagejaar van de opdracht, en bevat meerdere jaren financiële informatie, zowel historisch als toekomstig. 

Het dossier kent een volledige integratie met Microsoft Office (voor slimme documenten) en met CaseWare Cloud (voor slim delen van documenten met uw klant).

  • Efficiëntie
  • Kwaliteit
  • Compliance

Ontdek meer over het elektronisch dossier

Samenwerken met de klant

De volledige integratie van Controle Manager met CaseWare Cloud zorgt er voor dat u eenvoudig en efficiënt kunt samenwerken met uw collega’s en met uw klant. Doordat alle informatie op één centrale plaats is opgeslagen, hoeft u nooit meer te zoeken naar dossiers of dossierstukken.

Informatie uit CaseWare Cloud is direct in uw dossier op te vragen. Daarnaast kunt u direct vanuit uw dossier activiteiten, taken en discussies starten, welke vanuit CaseWare Cloud worden afgewikkeld.

In CaseWare Cloud vindt u het totaaloverzicht over al uw dossiers. Welke dossiers zijn onder behandeling, wat zijn de specifieke kenmerken per dossier, waar ontbreken nog relevante stukken?  CaseWare Cloud geeft u dit inzicht en overzicht.

Ontdek CaseWare Cloud

Vraag meer informatie!

Blijf op de hoogte van CaseWare Controle
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.