Risicogericht werken

met caseware beoordelingsmanager

CaseWare Beoordelingsmanager is de ideale oplossing voor kantoren die samenstelopdrachten op een efficiënte en effectieve wijze willen uitvoeren. CaseWare Beoordelingsmanager is volledig geïntegreerd met het elektronisch dossier en financiële rapportages en biedt ondersteuning voor ieder stelsel van kwaliteitsbeheersing. Het is volledig ingericht op risicogericht beoordelen volgens NV COS 2400 standaard.

Vraag naar de mogelijkheden

MET WERKPROGRAMMA’S, CHECKLISTEN EN KWALITEITSSTANDAARDEN VAN  DE GROOTSTE BEROEPS- EN KANTOORVERENIGINGEN

Premium content

De content van CaseWare Beoordelingsmanager is zorgvuldig opgesteld door de diverse contentleveranciers en bevat alle relevante documenten en overzichten om conform NV COS 2400 beoordelingsopdrachten uit te voeren. De standaard content kan altijd worden aangepast aan de kwaliteitsstandaard van uw kantoor en zo heel goed kantoor specifiek te maken.

Risicogericht beoordelen

Alleen werkzaamheden uitvoeren voor relevante en posten. Dat is waar het om draait bij risicogericht beoordelen. Middels aandachtspunten, postenoverzicht en intelligente dynamische dossieropbouw worden alleen die documenten, werkprogramma’s, leadsheets etc. in het dossier opgenomen die u daadwerkelijk nodig heeft en die van belang zijn voor een juiste dossieropbouw. In het dossier wordt duidelijk vastgelegd welke werkzaamheden u heeft uitgevoerd. Van belang hierbij is altijd dat de werkzaamheden conform de geldende richtlijnen zijn uitgevoerd. 

Vraag naar de mogelijkheden

Standard Business Reporting

CaseWare is al jaren SBR ready. De standaard. Al jaren.

De jaarrekening is het visitekaartje van elke accountant. SBR is hierbij de nieuwe standaard en is volledig geïntegreerd in het samensteldossier. Dit betekent dat zowel dossier als bijbehorende jaarrekening wordt opgebouwd aan de hand van de geselecteerde taxonomieën. Hierdoor wordt alle benodigde informatie voor de SBR-rapportage direct op de juiste plaats in het dossier opgevraagd en opgeslagen, zodat het voorhanden is op het moment dat u het nodig heeft. Met als resultaat een volledige jaarrekening voor alle type organisaties, van micro tot groot.

Ontdek de mogelijkheden
Benieuwd naar de mogelijkheden?

CaseWare Beoordelingsmanager

Vraag dan nu meer informatie aan

Elektronisch dossier

Het elektronisch dossier van CaseWare Working Papers is volledig geïntegreerd met Beoordelingsmanager en Financials, zodat alle werkzaamheden en dossierstukken efficiënt en overzichtelijk worden vastgelegd. De opbouw van het dossier is afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden bij de klant en de gedefinieerde en geconstateerde risico’s en aandachtspunten. Het dossier is opgebouwd op basis van het rapportagejaar van de opdracht, en bevat meerdere jaren financiële informatie, zowel historisch als toekomstig. 

Het dossier kent een volledige integratie met Microsoft Office, zodat u zelf eenvoudig slimme en intelligente documenten kunt maken, gekoppeld aan informatie uit uw dossierstukken.
Het dossier kent een volledige integratie met CaseWare Cloud, zodat documenten eenvoudig kunnen worden gedeeld en worden opgevraagd bij de cliënt.

 

  • Efficiëntie
  • Kwaliteit
  • Compliance

Ontdek meer over het elektronisch dossier

Samenwerken met de klant

De volledige integratie van Beoordelingsmanager met CaseWare Cloud zorgt ervoor dat u eenvoudig en efficiënt kunt samenwerken met uw collega’s en met uw klant. Doordat alle informatie op één centrale plaats is opgeslagen, hoeft u nooit meer te zoeken naar dossiers of dossierstukken.

Informatie uit CaseWare Cloud is direct in uw dossier op te vragen. Daarnaast kunt u direct vanuit uw dossier activiteiten, taken en discussies starten, welke vanuit CaseWare Cloud worden afgewikkeld.

In CaseWare Cloud vindt u het totaaloverzicht over al uw dossiers. Welke dossiers zijn onder behandeling, wat zijn de specifieke kenmerken per dossier, waar ontbreken nog relevante stukken?  CaseWare Cloud geeft u dit inzicht en overzicht.

Ontdek CaseWare Cloud

Vraag meer informatie!

Blijf op de hoogte van CaseWare Beoordelingsmanager
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.