Accountancy software

Accountancy software

Met de oplossingen van Caseware doe jij je werk een stuk soepeler, veiliger en eenvoudiger. We zorgen ervoor dat je als adviseur beter duiding kunt geven aan de cijfers van je klant, waardoor je meerwaarde omhoog schiet.

SK-BRIGHT-CASEWARE21-15
Don van Zijtveld, Algemeen Directeur CaseWare Nederland
Don van Zijtveld, Algemeen Directeur CaseWare Nederland

Zo brengen we jouw kantoor naar het hoogste niveau

Efficiënt
Hoe fijn is het om te merken dat je hetzelfde werk in een fractie van de tijd kunt doen? Zo kun jij de verdieping gaan zoeken.
Logisch
We hebben onze veilige accountancy software-oplossingen logisch ingericht. Je weet dus zeker dat alles wat je doet op de goede manier gebeurt en op de juiste plek staat.
Eenvoudig
Software moet eenvoudig zijn. Niemand heeft zin in een cursus IT, je wilt gewoon aan de slag. Daar hebben we onze accountancy software op ontwikkeld.

Waar alle informatie bij elkaar komt

We vinden dat je pas mag spreken van een totaalpakket als je het volledige werkproces van de accountant kunt faciliteren. Dat traject begint met het gestandaardiseerd verzamelen en vastleggen van de gegevens van je klanten.

Practice management in Caseware

Geïntegreerd Customer Relationship Management (CRM)-systeem

360-graden-klantbeeld

Klantacceptatie en Wwft

Digitaal dossier

Workflow management

Digitaal ondertekenen

Efficiënter werken en heel veel tijd over houden? Vertrouw dan dagelijks net als 4.000 andere gebruikers in Nederland op AuditCase.

Geïntegreerd accountancy CRM

Jij hebt veel informatie van je klant nodig. Van adresgegevens tot een check op de deugdelijkheid van de bedrijfsvoering. Deze verzamelde informatie vormt het fundament waarop jij je werk gaat bouwen. Met AuditCase biedt Caseware je een geïntegreerd platform waarop je al je informatiestromen samen laat komen. Zo werk je met alles wat je nodig hebt in één veilige omgeving.

 

Ontdek AuditCase

Alles rond de jaarrekening

Het werk van de accountant begint bij het overzichtelijk verzamelen en ordenen van financiële informatie. Met Caseware blijf je van onschatbare waarde voor je klant, laat je de concurrentie achter je en houd je tijd over om je diensten meer verdieping te geven.

Waarom Caseware?

Betrouwbare, veilige en eenduidige informatie

Conform standaarden als NV COS en SBR

Een jaarrekening met een druk op de knop

Zo beknopt of uitgebreid als jij nodig hebt

Dagelijks vertrouwen meer dan
18.000 professionals in Nederland 
op Caseware

Kies voor kwaliteit

Jouw waardevolle en vertrouwelijke werk verdient passende accountancy software. Zelfbedachte structuren in spreadsheets die alleen de auteur begrijpt en informatie die zich overal en nergens in de organisatie bevindt, zijn dus uit den boze als je de kwaliteit wilt behouden. 

Gepast inzichtelijk

Informatie moet altijd en overal beschikbaar zijn voor belanghebbenden, terwijl personen die er niets meer mee te maken hebben, geweerd worden. Zo werk je efficiënt en blijf je de veiligheid garanderen.

Ikram Accountmanager bij CaseWare Nederland
“Hoewel de jaarrekening het centrum blijft van al je financiële duiding, hoeft het niet zo’n pak papier te zijn.”

Alles wat je als accountant nodig hebt

Caseware is een totaalpakket. Van een geïntegreerd CRM-systeem voor je klantgegevens tot alle gereedschappen voor het samenstellen, beoordelen en controleren van een betrouwbare jaarrekening. Met Caseware voer je deze kerntaken op een gestandaardiseerde manier uit in een digitale omgeving die geen ruimte laat voor fouten of dubbelzinnigheden. Uiteraard borgen we de kwaliteit door samen te werken met alle gerenommeerde brancheorganisaties.

Judith

Een jaarrekening op maat

Caseware biedt je de jaarrekening in de grootte die jij of je klant nodig heeft. Zo is de jaarrekening gespecificeerd op maat en veel bruikbaarder en efficiënter in te zetten. Op die manier blijf jij van onschatbare waarde voor je klant en houd je tijd over om je diensten meer verdieping te geven. Eenmanszaak, VOF, BV of complexe consolidatiestructuren CaseWare ondersteunt het allemaal.

Succesformule accountancy

Als accountant wil je je klanten zo goed mogelijk adviseren zonder in te leveren op kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Met de oplossingen van Caseware houd je meer tijd over om van echte meerwaarde te zijn voor je klanten.

Ontdek jouw succesformule
CaseWare_1088x690_Joost-Ekkelboom-Algemeen-Directeur-CaseWare-Nederland

Samen​werkings​platform

Caseware geeft je een platform waarop je niet alleen vlekkeloos met je klant kunt samenwerken, maar ook met je collega’s. Heb jij nog iets nodig of mist de klant nog bepaalde informatie? De software laat het je weten en categoriseert de informatie meteen op de juiste plek onder de juiste naam. Zo blijf je op afstand toch altijd dichtbij.

Samenwerken in Caseware

Continu inzicht in actuele data

Altijd bereikbaar voor je klant

Duidelijkheid over te ondernemen acties

Korte lijntjes binnen je organisatie

Dagelijks vertrouwen meer dan
18.000 professionals in Nederland 
op Caseware

Weg met de oude cijferfabriek

Vroeger moest de klant zich schikken naar het kantoor en zat de deur van de accountant vaak dicht. De cijferfabriek had andere prioriteiten dan toegankelijkheid en transparantie. Hoe anders is dat nu. De accountant wil beschikbaar zijn en een thuis bieden voor de klant. Samen werken (of samenwerken) aan een toekomstbestendige relatie waar iedereen iets mee opschiet. Bellen en e-mailen kan altijd, maar persoonlijk is het niet. Hoe geef je jouw klant de veilige haven die hij of zij zoekt?

Caseware Vermetten case
“Met Caseware zetten we de digitale stappen die we willen zetten. Dit is software die voor ons gaat werken.”
Bekijk case

Gelijkwaardigheid

Je wilt je klant betrekken bij wat er gebeurt in het bedrijf. Je klanten willen op hun beurt dat je permanent beschikbaar bent. In de vierentwintiguurseconomie is dat niet raar. Daarom wil je naar persoonlijker contact. Als jij of je klant bepaalde stukken nodig hebben, wil niemand daar eindeloos op moeten wachten. E-mails die niet worden beantwoord of terechtkomen bij de verkeerde persoon zijn verleden tijd. Je team en je klant zitten in hetzelfde platform en zijn dus altijd aangesloten. Daarbij komt nog dat je gegevens in een digitale kluis terechtkomen, waardoor veiligheid geen probleem vormt. Uiteindelijk werkt iedereen aan dezelfde, veilige informatie. Dezelfde waarheid voor je hele team.

 

Wereldwijd geïntegreerd met meer dan 100 apps

Welke applicaties zijn belangrijk voor jouw organisatie? Grote kans dat ze geïntegreerd zijn met Caseware. Als dat niet het geval is en de markt vraagt erom, zorgen we voor een koppeling op maat.

Graphic-Accountancy-Software

Jouw adviesrol

Je klant is niet alleen op zoek naar een duiding van het verleden, maar ook naar een zinnige toekomstvisie. Met behulp van Caseware word jij de gelijkwaardige strategisch partner aan wie je klanten behoefte hebben.

Jouw adviesrol

Zinvolle ondersteuning van jouw rol als adviseur

Creëer meer inzicht met dashboards

Simuleer accurate toekomstscenario’s

Bekijk de positionering temidden van de concurrentie

Blik op de toekomst

In jouw vak is goed advies geven minstens zo belangrijk als cijfers verwerken. Met jouw achtergrond weet je op een deugdelijke manier een jaarrekening op te stellen en zorg je ervoor dat alles netjes in het archief verdwijnt. Maar wat kan je klant er nou eigenlijk mee? Hoe kan hij of zij de getallen uit het verleden betekenis geven in de toekomst? En hoe ga jij dat op een makkelijk te verteren manier vormgeven?

Daniel Product Specialist bij CaseWare Nederland
“Caseware geeft je de hapklare bouwstenen om je klant vanuit de data van advies op maat te voorzien.”

Het instrument dat je zoekt

Caseware geeft je een uniek middel in handen om je klant te geven waarnaar hij of zij zo naar snakt. Want die jaarrekening is een belangrijk document, maar niet altijd even goed te begrijpen voor je klant. Dat veranderen wij. Met Caseware geef je niet alleen een gedetailleerde beschrijving van het verleden, maar kijk je ook naar wat er komen gaat. Het advies krijg je in hapklare bouwstenen aangereikt. Zo weten je klant en jij waar de kansen liggen.

 

Blijf de concurrent voor

Caseware biedt uitgebreide mogelijkheden waarmee je je klanten – anoniem – kunt vergelijken met de concurrentie. Zo geef je niet alleen advies dat op korte termijn winst oplevert, maar vorm je ook een vruchtbare toekomstvisie.

Totaaloplossing-Accountancy
Totaaloplossing voor accountancy

 

Tools voor financieel experts

De accountancysoftware van Caseware bieden we aan op een manier die bij jouw organisatie past.

 

Lees nu meer over de onderdelen van de totaaloplossing voor financieel professionals binnen accountancy.

Rob Business Development Manager bij CaseWare Nederland

Wil jij ook eenvoudig, foutloos en efficiënt werken?

Ga vandaag nog aan de slag met de software die je nodig hebt.
Ontdek Caseware met een demo op maat.

 

Maak een afspraak