Ondernemingsradar

Ondernemingsradar

Verdiep je jaarrekening en zet het ongebruikte potentieel in om je klant nog beter te adviseren. Zo maak je jouw meerwaarde waar en geef je je klant de instrumenten voor groei.

Ondernemingsradar op desktop

Signaleer kansen en bewijs je meerwaarde

Gericht advies en zinvolle handvatten voor groei. Dát is wat je de ondernemer wilt bieden. Maak het waar met de Ondernemingsradar van onze partner Intellifin

Ikram, Accountmanager CaseWare Nederland
Ikram, Accountmanager CaseWare Nederland

Toekomstgericht adviseren

Verander de jaarrekening in een krachtig middel om de toekomst vorm te geven. Met de Ondernemingsradar schets je scenario's op basis van de cijfers die je tot je beschikking hebt en de ondernemer weet precies waar de kansen liggen. Reken je klanten eenvoudig voor wat ze in welk geval te wachten staat.

Benchmarking onder concurrentie

Hoe doet de ondernemer het ten opzichte van anderen in de branche? Vergelijk geanonimiseerde data van klanten met elkaar, signaleer trends, analyseer de sector en geef concreet groeiadvies.
https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/4223919/AuditCase%20en%20On%20Azure%20-%20Productpagina/Ondernemingsradar/Intellifin_Logo-Quote.svg
Met de Ondernemingsradar laat je met een druk op de knop zien wat de cijfers betekenen en waar je als ondernemer actie moet ondernemen. Zo krijgen financieel professionals een middel in handen waarmee ze echt naast de ondernemer kunnen gaan staan en zich opwerpen als volwaardig financieel adviseur.
Jan Hermans, gedelegeerd bestuurder Intellifin
Ondernemingsradar van Intellifin op laptop
Versterk je advies met een automatisch gegenereerd rapport

Visuele analyses

Geen woorden, maar beelden. Versterk je advies met een automatisch gegenereerd rapport met grafieken en diagrammen die de ondernemer het juiste inzicht geven. Ook laat je met de Ondernemingsradar in één oogopslag zien waar verbeterpunten zitten en hoe je klant de grootste winst kan boeken.

Optimalisaties vanuit de klant

Niet alleen jij kunt beter advies bieden met de Ondernemingsradar, ook de ondernemers zelf kunnen verschillende scenario's vergelijken en zo groei realiseren voor hun organisatie. Zo geef je ze een krachtig hulpmiddel in handen en bewijs je je meerwaarde.

Meer weten over de Ondernemingsradar? Maak een adviesafspraak met een van onze consultants.
Maak een afspraak

De voordelen van de Ondernemingsradar

Gericht advies

De Ondernemingsradar helpt je vorm te geven aan je adviesrol met concrete voorstellen tot verbetering voor je klant.

Meerwaarde

Met relevante en inzichtelijke analyses kijk je niet slechts naar het verleden van een organisatie, maar vooral naar de toekomst.

Begrijpelijk

De automatisch gegenereerde grafische weergave maakt je bevindingen direct duidelijk voor de ondernemer.

Risico's en kansen signaleren

Een blik op de data laat zien waar de ondernemer moet investeren en waar het de moeite niet loont.

Interactief platform

Met de Ondernemingsradar werk je samen met je klant op afstand aan actuele data en deel je relevante informatie.

CaseWare Support

Vertrouw op de expertise van de servicedesk van CaseWare die altijd voor je klaarstaat.

Deze bedrijven vertrouwen dagelijks op de Ondernemingsradar

Maak een afspraak

Ben jij klaar om je adviesrol verder vorm te geven en nog meer waarde te bieden aan je klant? Maak een adviesafspraak met één van onze consultants en ga aan de slag.

Afspraak maken
CASEWARE-Judith_Sales_Support_v2_1088x690-1