Nieuwe website CaseWare Nederland

30-01-2015
Met trots presenteren wij u de vernieuwde website van CaseWare Nederland. Er is flink gesleuteld aan inhoud, vorm en vindbaarheid, waardoor informatie en kennis eenvoudiger en sneller gedeeld kan worden. Daarnaast is de website voorzien van de meest recente technieken en heeft het een nieuw design.

Responsive
De vernieuwde website maakt gebruik van een responsive design. Deze techniek biedt optimaal gebruiksgemak en maakt het mogelijk om de website automatisch te schalen naar het formaat van uw beeldscherm. Bekijkt u deze website op een laptop of PC? Dan kunt u dit venster kleiner maken om te zien hoe het responsive design reageert. U ziet dan dat de onderdelen van de pagina zich automatisch herschikken.

Dynamische agenda
Een nieuwe handige feature is de dynamische agenda. Op de homepage ziet u de eerst volgende activiteiten. Klik op het woord AGENDA of bovenin het menu op Activiteiten dan krijgt u een totaaloverzicht van alle activiteiten en trainingen.

Productadvies
Een nieuwe handige tool is de productmatrix op de homepage van de website. Aan de hand van drie vragen krijgt u direct een productadvies afgestemd op uw wensen.

Ontdek het!
De website kent nog vele nieuwe gemakken voor optimaal gebruiksgemak. Kunt u iets niet vinden of heeft u vragen? Klik hier en laat het ons weten.

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.