Uitzending gemist?

CaseWare Online Tour

27-11-2014

Op donderdag 13, 20 en 27 november om 11:00 uur werd de CaseWare OnlineTour gehouden. Dit betekende drie donderdagen vanaf 11:00 uur een Online Webinar van maximaal 50 minuten over de laatste trends en ontwikkelingen. Onze presentatoren namen u mee in State of the Art werken en er werden live vragen beantwoord. De webinars waren voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van CaseWare software.

 

Uitzending gemist?

Op 13 november werd de webinar Samenstelpraktijk gepresenteerd door Arthur Moenaff.

20 november was het de beurt aan Francois Herms met een webinar Controlepraktijk.

De laatste webinar CaseWare Online van 27 november werd gepresenteerd door Joost van Berkum.
Uitzending van 13 november       Uitzending van 20 november       Uitzending van 27 november

 

Presentatieslides

Bekijk ook de presentatieslides van alle webinars:
Slides Samenstelpraktijk       Slides Controlepraktijk       Slides CaseWare Online

Feedback deelnemers

Na ieder webinar is, door middel van een enquête, aan de deelnemers feedback gevraagd. Hieruit bleek dat 100% van de deelnemers de uitzendingingen als prettig ervaarde. De drie presentatoren werden met ruime voldoendes beoordeeld, namelijk met een 7,7, een 7,4 en een 7,1. Daarnaast gaven de deelnemers aan de online methode van webinars zeer op prijs te stellen. Dit bleek overigens ook uit de hoge bezoekersaantallen die telkens over de honderd deelnemers per sessie gingen.
CaseWare is tevreden met de resultaten en de online conversatie. Uiteraard zal CaseWare met de verkregen feedback ook kijken naar de verbeterpunten om zodoende nog beter op de wensen en behoefte van haar doelgroep aan te sluiten

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.