CaseWare Open een succes!

15-06-2018

Tijdens de CaseWare Open 2018 werden niet alleen de deuren van het splinternieuwe CaseWare Café geopend, maar ook de online wereld van het moderne accountantskantoor. 

Wij zijn opgetogen dat wij weer honderden relaties mochten ontvangen tijdens ons jaarlijkse evenement. In het nieuwe CaseWare Café lieten onze gasten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen rond onze software en in hun vakgebied, waarbij de cloud een prominente rol speelde. 

Mocht u nog even de sfeer van deze editie willen terughalen, of was u er niet en wilt u zien wie en wat u hebt gemist, kijk dan gerust terug voor een uitgebreide sfeerimpressie van de CaseWare Open 2018.

Klik om de CaseWare Open 2018 terug te kijken

Nieuw dit jaar was dat de CaseWare Open niet op één dag, maar op meerdere dagen werd georganiseerd. In een kleinere samenstelling werd het volgende programma behandeld. 
 
Het programma
13:00      Ontvangst met lunch
13:25      Opening & Introductie
13:30      Practice Management, uw kantoor centraal
14:30      Pauze
15:00      Engagement Management en Analytics, uw klantopdracht centraal
16:30      Wrap up en aansluitend een borrel

 

Sprekers

 


Joost Ekkelboom   
 

Arthur Moenaff  
 

 

 

Joost Ekkelboom, manager sales, was dit jaar uw gastheer en heette u vanaf 13.30 uur van harte welkom in het vernieuwde CaseWare Café. Na ontvangst presenteerde hij u de mogelijkheden van practise management in CaseWare Cloud. U zag hierdoor hoe u nog optimaler kunt samenwerken met uw collega's en klanten door gebruik te maken van CaseWare Cloud. Ook zag u hoe u nog efficienter kunt werken door gebruik te maken van uw bestaande oplossingen in combinatie met CaseWare Cloud. 

In de pauze was er tijd om alle inspiratie met elkaar te bespreken. Na de pauze toonde Arthur Moenaff u engagement management met behulp van CaseWare Cloud. Ook zag u tijdens deze presentatie de nieuwe online samenstel app van CaseWare Nederland! Met deze app kunt u volledig online een jaarrekening voor micro- en klein samenstellen. 

Tot slot is de CaseWare Open 2018 afgesloten met een borrel waarin werd geproost op de opening van het CaseWare Café en nog werd nagepraat over de mogelijkheden van Cloud. 

Locatie
CaseWare Café
Amersfoortseweg 15F
7313 AB Apeldoorn

Social Media 
Tweet mee via #cwo18

Sfeerimpressie
Heeft u de CaseWare Open gemist of kijkt u graag naar deze dag terug? In onderstaande video een korte terugblik van de CaseWare Open 2018.

 

Fotoalbum

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.