CaseWare Cloud

ISO 27001 gecertificeerd

23-11-2017

Met gepaste trots kunnen we melden dat CaseWare Cloud ISO 27001 gecertificeerd is en aldus voldoet aan de voorschriften op het gebied van service delivery, operations en management.

CaseWare Cloud ondergaat voortdurend onafhankelijke beveiligingsaudits met betrekking tot gegevensbeveiliging en privacy en compliance. Onafhankelijke auditors onderzoeken het gehele Information Security Management System (ISMS) om te controleren of de dienstverlening, activiteiten en beheer van het CaseWare Cloud-platform voldoen aan de industrienormen.

Het onafhankelijke auditbedrijf, ControlCase International, bevestigt dat CaseWare Cloud voldoet aan de vereisten van ISO 27001 en dat het ISMS in overeenstemming is met de beste werkwijzen. De ISO 27001-certificering vertegenwoordigt CaseWare Cloud's internationale inzet voor veiligheid en kwaliteit.

Deze certificering is onafhankelijk van Amazon Web Services (AWS), die zijn eigen ISO 27001-certificering heeft voor zijn datacenters, infrastructuur en activiteiten.

Klik hier om het CaseWare Cloud ISO 27001 certificaat te bekijken. 

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.