CaseWare ontvangt platina predicaat SBR Banken

18-07-2017

CaseWare Nederland heeft van SBR Banken het platina predicaat ontvangen. Met dit platina predicaat heeft CaseWare aangetoond ruim 1.000 succesvolle kredietrapportages te hebben aangeleverd aan ABN AMRO, ING en Rabobank.

SBR Banken is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank en verantwoordelijk voor de technische infrastructuur waarmee financiële rapportages van ondernemingen gestandaardiseerd naar de banken worden verstuurd. SBR Banken definieert en beheert daarnaast de gezamenlijke verzameling van gegevens (ofwel de taxonomie) die SBR Banken mogelijk maakt.

“Dit predicaat betekent een nieuwe mijlpaal voor SBR Banken en CaseWare, want hiermee wordt aangetoond dat steeds meer intermediairs zijn aangesloten en steeds meer aanleveringen plaatsvinden”, aldus SBR Banken.

Richard Schiphorst, algemeen directeur CaseWare Nederland: "Na onze gouden predicaten zijn we erg blij en trots met deze waardering in de vorm van een platina predicaat. We zien om ons heen dat SBR steeds meer de basis vormt en dat intermediairs dit steeds meer omarmen. Het is niet alleen efficiënter, ook de betrouwbaarheid van de data wordt steeds groter. Als leverancier van accountancysoftware juichen we dit van harte toe".

Het predicaat is door SBR Banken uitgereikt op het kantoor van CaseWare Nederland.

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.