Mede dankzij u een groot succes!

CaseWare Open 2017

08-06-2017

Workflow, dataflow, mindflow: al deze begrippen kwamen samen tijdens de CaseWare Open 2017, met de toepasselijke titel “Enter the flow”. Wij zijn opgetogen dat wij weer honderden relaties mochten ontvangen tijdens ons jaarlijkse evenement. Aan de waterkant in Maarssen lieten onze gasten zich bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen rond onze software en in hun vakgebied, waarbij de cloud een prominente rol speelde. Mocht u nog even de sfeer van deze editie willen terughalen, of was u er niet en wilt u zien wie en wat u hebt gemist, kijk dan terug via het beeldverslag op video en het fotoalbum en dompel u nog even onder.

Het programma bestond uit een plenair gedeelte en parallelsessies.

Het programma
12:30      Ontvangst, registratie en lunch
13:00      Opening & introductie, Joost Ekkelboom, manager sales CaseWare Nederland
13:05      Enter the flow, visie en strategie, Richard Schiphorst, algemeen directeur CaseWare Nederland
13:20      Online samenstellen in de Cloud, Joost Ekkelboom, manager sales CaseWare Nederland
14:05      The Future of Auditing, Dwight Wainman, CEO CaseWare International
14:45      Parallelsessies ronde 1
15:15      Pauze 
15:45      Parallelsessies ronde 2
16:30      Interactieve masterclass, Ruud Veltenaar, trendwatcher & friskijker
18:00      Afsluiting
18:15      Live cooking @foodcourts

 


Joost Ekkelboom
 

Richard Schiphorst
 

Dwight Wainman
 

Ruud Veltenaar
 

Joost Ekkelboom, manager sales, was deze dag uw gastheer en heette u vanaf 13.00 uur van harte welkom. Daarna presenteerde Richard Schiphorst, algemeen directeur van CaseWare Nederland, de schetsen met ontwikkelingen welke u de komende periode van CaseWare Nederland kunt verwachten.

Vervolgens namen Joost Ekkelboom en Rob van der Loo u mee in de oplossingen zoals deze nu beschikbaar zijn. De nadruk lag hierbij op online samenstellen. Hoe kunt u met de nieuwe Cloud oplossingen slim samenwerken, risicogericht samenstellen en wat betekent dit voor uw organisatie en uw klant? Op deze vragen werd antwoord gegeven. 

Dwight Wainman, CEO van CaseWare International, nam u vervolgens mee in de internationale visie en zijn ervaringen, waarbij de nadruk lag op Analytics en Artificial Intelligence.

Na deze plenaire presentaties bepaalde u twee rondes lang uw eigen programma in de vorm van vier mogelijke parallelsessies.

Het officiële gedeelte van de dag werd tot slot plenair afgesloten met een interactieve masterclass en presentatie van Ruud Veltenaar over alle huidige en toekomstige ontwikkelingen, toegespitst op financiële dienstverlening.

Download presentatie

 

De presentatie van Ruud Veltenaar wordt via de website van Ruud Veltenaar beschikbaar gesteld. 
Presentatie Ruud aanvragen


De parallelsessies

“Optimaal samenwerken in de Cloud”

Tijdens deze sessie zag u hoe CRM en DMS in één flow gecombineerd kunnen worden met de krachtige techniek van CaseWare.  Door middel van slimme koppelingen stroomt data van de ene naar de andere applicatie, wat niet alleen leidt tot verregaande efficiency, maar ook tot grote kwaliteitsverbetering. Daarnaast zag u hoe u door slimme technieken volledig overzicht heeft over uw workflow. Hierdoor worden verbindingen gelegd tussen de diverse applicaties bij u op kantoor en houdt u ten alle tijden het overzicht over uw praktijk.
Gepresenteerd door Don van Zijtveld, Change to Comm. 

Download presentatie

“Samenstellen in de Cloud”
De nieuwste flow binnen accountancy is het online samenstellen. Tijdens de CaseWare Open zag u hoe online samenstellen volledig in de Cloud kan plaatsvinden. Slimme koppelingen en de juiste dossieropbouw, conform COS4410, resulteren in een jaarrekening met de bijbehorende SBR Rapportage. In deze sessie maakte u kennis met het nieuwe online samensteldossier en de online rapportage voor micro entiteiten.

Gepresenteerd door Joost Ekkelboom en Hugo Steensma, CaseWare Nederland.

Download presentatie

“Slimmer samenwerken met behulp van de Cloud”
De ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en de vraag is vaak waar te beginnen. Daarnaast wilt u uw huidige processen waarborgen, want u wil ten alle tijden de juiste kwaliteit leveren aan uw klant en zonder onderbreking doordraaien. In deze parallelsessie zag u hoe u de overstap naar de Cloud in uw eigen tempo uit kunt voeren. Door gebruik te maken van de slimme synchronisatietechniek lieten we u zien hoe u uw huidige omgeving kan verbinden aan de Cloud. Zo kunt u nu al alle voordelen ervaren en kiest u uw eigen flow.Gepresenteerd door Arthur Moenaff en Joost van Berkum, CaseWare Nederland.

Download presentatie

“Best practice CaseWare Cloud”
Hoe kan de Cloud het beste worden ingericht voor uw kantoor, wat is een optimale indeling van dossiers, hoe ziet beveiliging eruit en hoe betrek ik de klant in mijn proces? Wat betekent dit voor de processen binnen mijn kantoor? Deze en andere vragen heeft CaseWare samen met Henk Overbosch van Docco beantwoord in een Best Practice voor CaseWare Cloud. In deze sessie nam Henk Overbosch samen met Rob van der Loo u mee in de optimale flow in de Cloud.


Gepresenteerd door  Henk Overbosch, Docco en Rob van der Loo, CaseWare Nederland.

Download presentatie

 
 

Sfeerimpressie
Heeft u de CaseWare Open gemist of kijkt u graag naar deze dag terug? In onderstaande video een korte terugblik van de CaseWare Open 2017.

CaseWare - Stel een vraag