CaseWare ontvangt Gouden predicaat SBR Banken

08-11-2016

CaseWare Nederland heeft tijdens een feestelijke uitreiking van SBR Banken het Gouden predicaat ontvangen. Met dit Gouden predicaat heeft CaseWare aangetoond ruim 500 succesvolle kredietrapportages te hebben gefaciliteerd aan ABN AMRO, ING en Rabobank. Deze rapportages zijn zowel technisch als in inhoudelijk opzicht succesvol aangeleverd.

De integrale ketentest werd door het Financiële Rapportages Coöperatief (FRC) georganiseerd voor intermediairs en softwareleveranciers om proactief ervaring op te doen met SBR Banken.

"Deze succesvol afgeronde ketentest betekent dat berichten op de juiste wijze zijn opgemaakt, technisch kunnen worden aangeleverd en bruikbaar zijn voor kredietprocessen binnen de banken. Dit garandeert dat intermediairs de klanten van de banken kunnen blijven ondersteunen na 1 januari 2017", aldus SBR Banken.

"We zijn erg blij met deze waardering in de vorm van een Gouden predicaat. We zien om ons heen dat SBR steeds meer vorm begint te krijgen en dat kantoren dit steeds meer omarmen. De marge voor fouten wordt hierdoor steeds kleiner en de betrouwbaarheid van de data wordt steeds groter. Als leverancier van accountancysoftware juichen we dit dan ook alleen maar toe", aldus Richard Schiphorst, algemeen directeur CaseWare Nederland.

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.