Gratis webinars en workshops voor gebruikers van CaseWare

Aansluitweken: Standard Business Reporting

14-09-2016

Vanaf 1 januari 2017 is het verplicht om voor micro-entiteiten en kleine rechtspersonen de publicatiestukken te deponeren conform de nationale standaard van Standard Business Reporting (SBR). Voor de kredietrapportages geldt dat de banken extra kosten in rekening gaan brengen voor wie niet aanlevert conform de SBR standaard.

Als toonaangevend softwareleverancier is CaseWare Nederland al geruime tijd ‘SBR ready’ door de integratie van SBR in haar rapportage- en samenstelsoftware. Echter blijkt in de praktijk dat nog niet alle kantoren optimaal gebruik maken van de mogelijkheden. Als marktleider neemt CaseWare daarom het initiatief om gebruikers extra voor te lichten over de praktische invulling van SBR in het rapportage- en samenstelproces.

Via de wekelijkse donderdagmiddag webinars laat CaseWare zien welke middelen er nodig zijn om van inrichtingsjaarrekening tot SBR deponering te komen. De nadruk bij het webinar ligt op de algemene werking van deze oplossing. Voor de gebruikers die meer in detail aan de slag willen, wellicht gericht op de eigen kantoororganisatie, komen er op vrijdagmiddag workshops. Deelnemen aan de webinars en workshops is geheel kosteloos. Klik hier voor een actueel overzicht van de webinars en workshops. Wilt u meer informatie over SBR klik dan op onderstaande video. 

 

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.