Spot de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen in één middag

Inschrijving CaseWare Open

26-04-2016

De inschrijving voor de CaseWare Open is open. En met trots mogen wij vele gebruikers verwelkomen in Burgers Zoo. Bent u er ook bij? Wij nodigen u namelijk van harte uit om met ons op CaseWare Safari te gaan!

Tijdens de CaseWare Safari ontdekt u in een middag de nieuwste ontwikkelingen en best-of-breed oplossingen voor uw praktijk van CaseWare Nederland en diverse partners. Boek nu en ga op 1 juni ook mee op CaseWare Safari. 

 

Korte reacties en quotes deelnemers CaseWare Open 2015

‘We zijn voor het eerst hier. Er zijn heel wat ontwikkelingen de revue gepasseerd en de meeste daarvan zijn wel interessant. Het belang van een soepel uitwisseling van gegevens is heel duidelijk geworden. Wij gebruiken CaseWare voor onze interne dossiervorming en jaarafsluiting. CaseWare heeft daarbij een belangrijke ondersteunende rol’. 

Sandra Blewanus en Martin Hoorn van pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN
‘Tja, we zijn er mooi ingetuind tijdens het manipulatiespel. Toch knap dat Joep van Deudekom en Rob Urgert zo ad-rem en zonder gene zo’n grote zaal kunnen bespelen. Ook leuk om op zo’n dag inzicht de krijgen in alle technische vooruitgang. Zolang we er maar voor waken dat ons vak geen verzameling van technische truukjes wordt’. 

Frank van Disseldorp, partner bij WIJmetAarts Registeraccountants
‘De ontwikkelingen rondom de cloud zijn heel boeiend maar voor mezelf is het niet nieuw meer. Mijn kantoor werkt al sinds 2004 in de cloud. Heel jammer dat veel collega’s elders nog zo weinig cloudgericht zijn. Je predikt tenslotte wel de vooruitgang bij de klanten. Dan is het vreemd dat je zelf nog zo ouderwets werkt. Misschien moeten kantoren wat vaker hun ‘jonge honden’ naar de CaseWare Open afvaardigen. Die staan er veel meer voor open’. 

Oscar Hofs van Biemans Accountants
 
‘Wij zijn vaste bezoekers van de CaseWare Open en we werken al 15 jaar heel tevreden met CaseWare. Vandaag hebben we vooral veel toekomstmuziek gehoord. Leuk om kennis mee te maken maar of onze klanten uit het MKB er ook direct warm voor lopen….? De sessie over het werken in de cloud was erg interessant. We werken zelf wel in de cloud maar nog niet met CaseWare. Maar dat gaan we na vandaag wel aankaarten binnen ons kantoor’. 

Gerben Herpers en Ad Kuijpers van Bolk &
De Bekker Accountants en Adviseurs
‘Boeiend om in de parallelsessie te zien hoe je cijfers en analyses anders kunt visualiseren. Maar ik vermoed dat het voor tweederde van de bezoekers nog een ver-van-het-bed-show is. Die denken nog heel rechtlijnig: in schema’s en tabellen. Zelf vind ik het ook nog erg abstract. Maar ik denk dat mijn zoon van 15 er direct mee uit de voeten zou kunnen. 

Het was leuk om te zien hoe Dwight Wainman van CaseWare International aankijkt tegen de ontwikkelingen. Je merkt dat men internationaal erg gedreven wordt door data en technologie. In Nederland werken we meer ambachtelijk. Dat maakt onze beroepspraktijk gelukkig wat ‘rijker’.
CaseWare heeft in dit geheel een activerende rol: door steeds weer te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Daarbij mogen ze wat mij betreft best een beetje ‘doordrammen’. Dat heeft de beroepsgroep nodig’.

Peter Paul Bonants van Dubois & CO Registeraccountants

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.