CaseWare Nederland neemt meerderheidsbelang in Change to Comm

04-12-2015

CaseWare Nederland, softwarehuis voor gespecialiseerde accountancysoftware, neemt een meerderheidsbelang in branchegenoot Change to Comm, ontwikkelaar van online CRM- en DMS-oplossingen voor de accountantspraktijk. De deelneming in Change to Comm is een direct gevolg van de cloud- en groeistrategie van CaseWare Nederland. De nieuwe samenwerkingsvorm moet voornamelijk gestalte krijgen in de online omgeving van het onlangs in Nederland gelanceerde CaseWare Cloud. Change to Comm blijft onder eigen naam actief vanuit de eigen vestiging in Barneveld. Medeoprichter Don van Zijtveld blijft aan als directeur.

Vertrouwde gezichten
CaseWare Nederland en Change to Comm zijn geen vreemden voor elkaar. Al geruime tijd zijn koppelingen van wederzijdse software beschikbaar. Verder werken de softwarehuizen samen in het platform Alley-Oop, een workflow managementplatform voor accountants- en administratiekantoren, dat processen en applicaties optimaal en flexibel op elkaar aan laat sluiten.

Cloud- en groeistrategie
“De integratie van werkprocessen is een trend in de accountancy,” zegt Richard Schiphorst, directeur van CaseWare Nederland. “Om onze klanten hierbij nog beter te faciliteren met gebruiksvriendelijke software en betrouwbare data, richten we ons zowel nationaal als internationaal al geruime tijd op Cloud ontwikkeling. Dat heeft geresulteerd in het huidige CaseWare Cloud platform dat nu beschikbaar is. De kennis en producten van Change to Comm sluiten zeer goed aan op deze omgeving en geven versneld invulling aan onze online plannen”.

Synergievoordelen
Don van Zijtveld, directeur Change to Comm: “Wij zochten een partner om AuditCase verder te integreren in de dagelijkse praktijk van het accountantskantoor. Door het ontwikkelen van slimme koppelingen trokken we daarin al samen op met CaseWare. Nu zullen we onze samenwerking verder vormgeven in de CaseWare Cloud omgeving. Deze levert behalve meer expertise ook synergievoordelen op voor onze klanten.”

Best of breed
De nieuwe samenwerkingsvorm past in de ‘best of breed’-filosofie die beide partijen aanhangen, waarin partnerschappen worden aangegaan met ontwikkelaars die behalve complementair het best zijn binnen hun eigen specialisatie.

Over CaseWare Nederland

CaseWare Nederland is specialist in accountancy software. De software kenmerkt zich door vaktechnische inhoud, gebruikersvriendelijkheid en optimale integratie met andere software. CaseWare is marktleider in Nederland met duizenden gebruikers in de accountancy en het bedrijfsleven. CaseWare biedt met CaseWare Cloud een online samenwerkingsplatform voor alle processen tussen kantoor en cliënt met betrekking tot samenstel-, beoordelings- en controle opdrachten.
www.caseware.nl

 

Over Change to Comm
Change to Comm levert met AuditCase een volledig webgebaseerde oplossing voor CRM, documentmanagement en workflow voor accountantskantoren. Change to Comm is de ontwikkelaar van AuditCase en heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de accountancy. De automatiseerder integreert in zijn software innovatieve ideeën en concepten. Hierdoor komt Change to Comm tot een goede mix van kennis, ervaring en nieuwe ontwikkelingen, die opgeteld leiden tot betrouwbare en dynamische oplossingen.
www.changetocomm.eu

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.