Content Cygnus Atratus beschikbaar via CaseWare

07-10-2015

Apeldoorn/Volendam, 23 september 2015 – CaseWare Nederland, specialist in software voor accountants en contentuitgever en trainingsbureau Cygnus Atratus, hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Vanaf oktober is de content van Cygnus Atratus beschikbaar in de Controle-, Samenstel- en Beoordelingsmanager van CaseWare.

Richard Schiphorst, directeur van CaseWare Nederland over de reden waarom de kwaliteitsaanpak van Cygnus Atratus nu ook is opgenomen in de software van CaseWare Nederland: “Onze missie is dat wij accountantskantoren het beste gereedschap leveren om hun werk efficiënt en kwalitatief goed te doen. Maar wij beseffen dat niet alle kantoren dezelfde werkwijze en benadering voorstaan. We willen onze klanten keuzevrijheid bieden met betrekking tot hun opvattingen omtrent de werkwijze van hun kantoor. Een groeiend aantal kantoren kiest voor een sterk risicogerichte aanpak. Mede om die reden hebben wij de content van Cygnus Atratus toegevoegd.”

Tom Koning, directeur en oprichter van Cygnus Atratus: “De basisgedachte van onze content is dat deze de kritische, zelf denkende accountant ondersteunt. Die werkt niet met checklists, maar stelt open vragen, maakt gebruik van klantspecifieke werkprogramma’s, onderkent de risico’s en stemt daarop zijn aanpak af. Natuurlijk zonder de wettelijke standaarden uit het oog te verliezen.’’

Accountants die getraind zijn in en gewend aan de aanpak van Cygnus Atratus, besteden volgens Koning minder uren aan een kwalitatief betere uitvoering van de opdracht. Deze uren kunnen worden ingezet voor het realiseren van toegevoegde waarde voor klanten.

Over CaseWare Nederland:
CaseWare Nederland is de specialist in accountancy software. De software kenmerkt zich door vakinhoud, gebruikersvriendelijkheid en optimale integratie met andere software. CaseWare is in Nederland marktleider, met duizenden gebruikers in de accountancy en het bedrijfsleven.

Over Cygnus Atratus:
Cygnus Atratus is specialist in de vertaling van complexe onderwerpen naar concrete en praktische oplossingen, in de vorm van expertsystemen. Het betreft onder meer het efficiënt en risicogericht samenstellen van jaarrekeningen en dynamische werkprogramma's voor accountantscontrole.

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.