De CaseWare Online Tour komt naar u toe!

CaseWare Online Tour

05-10-2015

De CaseWare Online Tour gaat deze maand van start. Dit betekent drie live online uitzendingen van maximaal 50 minuten over de laatste trends en ontwikkelingen.

De webinars zijn voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van CaseWare software. Groot voordeel! U kunt rechtstreeks vanaf uw werkplek op kantoor, thuis of waar ook ter wereld live inschakelen op onderstaande webinars. 

Woensdag 21 oktober - Nieuw: Risicogericht werken met de content van Cygnus Atratus
De accountancymarkt vraagt om meer efficiency en toegevoegde waarde. CaseWare Nederland biedt u hiervoor de aanpak van Cygnus Atratus (Tom Koning). De content draagt bij aan een efficiënte en effectieve uitvoering van samenstel-, beoordeling-  en controle opdrachten, omdat door middel van branches, fiscale voorloopvragen en uitgebreide toelichtingen met actualiteiten de software de gebruiker ondersteunt bij het maken van een klantspecifiek werkprogramma. 
Uitzending gemist? Klik hier om de uitzending terug te kijken 

Donderdag 29 oktober - Optimaal connecten met CaseWare Samenstel
Nog meer efficiency in uw praktijk door automatisch plaatsen van documenten op de juiste plek in het digitale dossier, het inlezen van stamgegevens door CRM-koppelingen, een digitale PBC, Continuous Monitoring en digitaal ondertekenen? Dit en meer laat CaseWare u zien tijdens de presentatie optimaal connecten met CaseWare.
Klik hier om u in te schrijven voor het webinar 

Donderdag 5 november - CaseWare Online: het is er!
Wilt u zich bezig houden met de echte vraagstukken van uw klant? Gaat er nog (te) veel tijd verloren binnen uw organisatie aan IT-beheer? Wilt u meer grip op het kantoorproces en altijd de beschikking hebben over uw klantdossiers? Dan is dit het webinar dat u zeker gevolgd wilt hebben.

In dit webinar wordt u meegenomen in de wereld van CaseWare Online. Van het gebruiksgemak tot de directe meerwaarde van de oplossing. Met CaseWare Online heeft u bijvoorbeeld inzicht over al uw dossiers en de status van de opdrachten. Stel u voor dat u overschrijdingen van urenbudgetten daardoor in een vroeg stadium kunt beoordelen of direct inzage krijgt over de mogelijke pijnpunten in de dossiers van uw cliënten. Met CaseWare Online bent u volledig 24/7 en overal ter wereld in controle. 
Klik hier om u in te schrijven voor het webinar 

 

 

 

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.