CwX

Belangrijke trends en technologieën die de toekomst van onze branche bepalen zie je tijdens de CwX! Het thema is niet voor niets Explore the Possibilities! Tijdens de CwX laten we namelijk zien hoe Caseware je meeneemt de toekomst in.

Event start over:
dagen
uren
min
sec
Cwx save the date afbeelding

Heb je vragen over CwX?

Mail ons via: marketing.nl@caseware.com

Gratis
Inschrijven

Explore the possibilities

Ontdek de volledige kracht van Caseware innovaties die accountants en financieel professionals in staat stellen slimmer te werken, dieper te graven en verder te kijken dan ooit tevoren.

 

Het thema is niet voor niets Explore the Possibilities! Tijdens CwX laten we namelijk zien hoe Caseware je meeneemt de toekomst in. Als gewaardeerd partner laten we je oplossingen zien voor niet alleen de vraagstukken van vandaag, maar ook die van uitdagingen die misschien nog (ver) in de toekomst liggen.

 

Eén ding is zeker! Wij zijn een partner die vooruitkijkt en je meeneemt de toekomst in. De vraag is dan ook... Ben jij er klaar voor?

 

Waar en wanneer?

28 juni 2023 op de SS Rotterdam, in Rotterdam. Aanvang van het evenement is 13:00 uur. 

 

Wat gaan we doen

Het programma

De sprekers

Vincent Everts CwX 2023
Vincent Everts
Trendwachter
Vincent Everts heeft in binnen- en buitenland een aantal succesvolle bedrijven op het snijvlak van software en nieuwe technologie in bedrijven opgestart. Hij wordt voortdurend in de media gevraagd deze trends toe te lichten.
David
David Osborne
CEO Caseware
David Osborne is sinds juni 2021 Chief Executive Officer (CEO) van Caseware. David staat wereldwijd in de top-100 van meest invloedrijke personen op het gebied van accounting en brengt meer dan 25 jaar ervaring mee als leider van grote vooruitstrevende organisaties.
Scott Epstein
Scott Epstein
CPO Caseware
Scott Epstein is de Chief Product Officer (CPO) van Caseware. Scott heeft zeer veel ervaring in productbeheer en implementatie en een bewezen trackrecord. Tijdens CwX neemt hij je mee in de wereld van IT.
Joost Ekkelboom
Joost Ekkelboom
Head of commercial Caseware Europe
Joost Ekkelboom is algemeen directeur van Caseware Nederland en hoofd commercie van Caseware Europa. Vanuit deze rol heeft hij een leidende positie om globale ontwikkelingen te vertalen naar de lokale markt(en).

Voor wie?

De CwX is bedoeld voor accountants en (financieel) professionals die werkzaam zijn op of bij een administratie- en/of accountantskantoor in Nederland,  België of Luxemburg. Tijdens CwX wordt er hoofdzakelijk gepresenteerd in het Nederlands.  

 

Deelname

Inschrijven is (nog) mogelijk! Wel verzoeken we je om je alleen in te schrijven als je daadwerkelijk aanwezig zult zijn i.v.m. de kosten en onze ecologische voetafdruk. Deelname is, zoals je gewend bent, gratis.

 

Wil je zeker zijn van een plek? Schrijf je dan nu in!

ssRotterdam_Watertaxi2_Fred-Libochant_1280x600-16-1

De locatie

De SS Rotterdam is een van de bekendste naoorlogse Nederlandse passagiersschepen. Het maakte tussen 1959 en eind 2000 het laatste decennium mee van de trans-Atlantische lijnvaart  en was de verbinding tussen Europa en Noord-Amerika. Een verbinding die wij als Caseware ook omarmen.

 

Sinds 4 augustus 2008 ligt het cruiseschip aan het Derde Katendrechtse Hoofd in de Maashaven in Rotterdam. In en rondom het schip is een prachtige ambiance gecreëerd waarbij je verleden en heden gecombineerd ziet worden.

 

Het thema van het schip is "Time for new memories" en sluit naadloos aan op het thema van de CwX. Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken! Tot 28 juni?!

Inschrijven

CwX

Schrijf je nu in voor dit gratis event