Onze missie als softwareleverancier

Leestijd 1 min
08 October 2020, laatste update 18 februari 2021

Onze oplossing AuditCase CRM en DMS verzorgt geen eindproduct voor uw klanten, maar met dit doel hebben we de software ook niet ontwikkeld. Wat wij namelijk willen bereiken met onze software is een besparing in het gehele proces binnen uw kantoor. Door het toevoegen van nieuwe ontwikkelingen en integraties zullen we deze besparing steeds groter maken.

 Een besparing is natuurlijk altijd mooi, maar ons inziens momenteel ook noodzakelijk.

Krapte op de arbeidsmarkt

Op LinkedIn zien wij dagelijks dringende oproepen voorbij komen van kantoren die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers op alle afdelingen. Een krapte op de arbeidsmarkt kunnen we momenteel dus niet ontkennen. Daarentegen komen wij ook nog geregeld over de vloer bij kantoren die al hun (intern) goed te keuren en te ondertekenen documenten printen, op papier nakijken, ondertekenen, inscannen, mailen, controleren of er al reactie is en uiteindelijk het document weer archiveren. Alleen al dit ene voorbeeld kan natuurlijk een stuk efficiënter middels workflow en digitale ondertekening. Zo zijn er tal van voorbeelden waardoor er efficiënter gewerkt kan worden met de medewerkers die er op dit moment zijn. AuditCase ondersteunt deze voorbeelden al.

 

Toegevoegde waarde

Met onze software willen we graag deze waarde toevoegen voor uw kantoor. Daarom spenderen wij veel tijd en capaciteit aan het uitbreiden en onderhouden van onze koppelingen, integraties en het pakket in zijn geheel. Ook proberen we uw interne processen zo optimaal mogelijk te ondersteunen zodat alle medewerkers binnen de organisatie hier profijt van hebben. Dit is wat wij verstaan onder toegevoegde waarde.

 

De rekensom

Toch een kleine kanttekening bij bovenstaande punten. Wij vinden de rekensom die hieruit voortkomt heel duidelijk. We merken echter dat hier niet altijd hetzelfde over gedacht wordt.

Ja, er wordt geïnvesteerd in een softwarepakket dat is ontwikkeld, maar ook onderhouden gaat worden en door zal ontwikkelen. AuditCase kan zorgen voor een flinke interne besparing en hogere efficiëntie. Alleen al met het eerder genoemde voorbeeld omtrent het goedkeuren en ondertekenen van documenten hebben wij een besparing gemeten van 20 minuten per document. In de praktijk horen wij dat dit zelfs oploopt tot 30 of zelfs 45 minuten per document. Een kwestie van vermenigvuldigen met het aantal documenten en de interne kostprijs zal altijd een gunstige uitkomst hebben. Zelfs wanneer de kosten voor AuditCase hier van afgetrokken worden!

Maar nogmaals, wij vinden dit logisch, maar dat betekent niet dat dit vast staat. Hierover willen we dan ook graag eens van gedachten wisselen.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Daniël Aardoom, Product Owner
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.

Meer over dit onderwerp

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Weer hebben we goed nieuws, want we voegen een nieuw onderdeel toe aan onze steeds verder uitbreidende catalogus van cloud-oplossingen. Als eerste in Nederland geven we accountancykantoren nu een uniek middel in handen om controleopdrachten effectiever en risicogedreven uit te voeren. Want controleren vanuit de cloud met AUDIT+ heeft nogal wat voordelen. 

Lees verder
Daniel vertelt over digitale identificatie in combinatie met AuditCase

Digitale identificatie voor klanten van AuditCase

Niet lang geleden spraken we nog over ‘toekomstmuziek’, waar het nu voor AuditCase klanten werkelijkheid is: digitale identificatie. In de afgelopen maanden hebben we mooie stappen kunnen maken in ons onderzoek en hebben we een goede partner gevonden. Vanaf AuditCase versie 17.3 is het namelijk mogelijk om personen zich digitaal te laten identificeren via een integratie met onze partner ReadID

Lees verder

Wwft risicobeheersing met KLANT+

Een goede, doordachte Wwft-registratie van alle klanten is een belangrijk onderdeel van een goed risicobeheer van en met je klanten. Maar er is meer dat gedaan kan en moet worden bij het accepteren van een klant, een nieuwe opdracht of het continueren van een eerdere opdracht. Daarom is onze app WWFT+ verder uitgebreid naar KLANT+.

Lees verder
Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.

Lees verder
Geen berichten gevonden