Je accountantskantoor online?!

Leestijd 1 min
08 October 2020, laatste update 08 oktober 2020

“Ik wil met mijn kantoor online”, is één van de meest gehoorde verzoeken bij mij op de salesafdeling. Het zijn veel van mijn bestaande klanten die bijvoorbeeld de kantoorautomatisering opnieuw onder de loep nemen. Vorige week had ik een afspraak met een kantoor dat al een paar jaar gebruik maakte van de lokale oplossing van CaseWare. Zijn vraag was simpel:

 

“We moeten onze server vervangen, maar eigenlijk wil ik geen nieuwe kopen. Ik wil met mijn kantoor online.”

Online werken kan ook als je klein bent

Dit zette mij aan het denken. Bij mijn vorige werkgever verkocht ik cloudoplossingen aan bedrijven die met diezelfde vraag zaten. Het zijn vaak kantoren die door (kleinere) omvang geen gunstige tarieven kunnen krijgen om bijvoorbeeld werkplekken en applicaties op servers te outsourcen. CaseWare speelt er wat dat betreft precies op in. Door een eigen platform op te zetten en daar losse gebruikers op aan te sluiten ontstaat een snel, werkbaar, veilig maar bovenal betaalbaar businessmodel.

 

CaseWare On Azure

CaseWare maakt gebruik van het Microsoft Azure platform. Wij hosten de software, die naar de standaard van ieder kantoor kan worden ingericht. Dit geldt niet alleen voor nieuwe klanten! Ook bestaande klanten kunnen met de bestaande instellingen over naar de online omgeving.

 

Geen updates

Met CaseWare On Azure heb je geen zorgen meer om beheer en onderhoud van de server. Ook de software is altijd up-to-date! Geen omkijken meer naar uw CaseWare ICT.

Met CaseWare Online:

  • Werk je vanaf elke locatie;
  • Werk je in een veilige omgeving;
  • Voldoe je aan de wet- en regelgeving, zoals GDPR/AVG;
  • Heb je geen zorgen over updates en beheer;
  • Hoef je niet in eigen hardware en onderhoud te investeren;
  • Beschik je direct over CaseWare Cloud;
  • En nog veel meer…

Wil je dit ook? Neem dan contact met ons op. 

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Tjoek Korenromp, Account Manager
Met ruim 10 jaar ervaring in kantoorautomatisering en relatiebeheer is Tjoek Korenromp enkele jaren geleden het CaseWare team komen versterken. Met een breed netwerk en brede kennis fungeert Tjoek voor zijn relaties als sparringspartner voor concrete operationele en strategische onderwerpen.
Met ruim 10 jaar ervaring in kantoorautomatisering en relatiebeheer is Tjoek Korenromp enkele jaren geleden het CaseWare team komen versterken. Met een breed netwerk en brede kennis fungeert Tjoek voor zijn relaties als sparringspartner voor concrete operationele en strategische onderwerpen.

Meer over dit onderwerp

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Weer hebben we goed nieuws, want we voegen een nieuw onderdeel toe aan onze steeds verder uitbreidende catalogus van cloud-oplossingen. Als eerste in Nederland geven we accountancykantoren nu een uniek middel in handen om controleopdrachten effectiever en risicogedreven uit te voeren. Want controleren vanuit de cloud met AUDIT+ heeft nogal wat voordelen. 

Lees verder
Daniel vertelt over digitale identificatie in combinatie met AuditCase

Digitale identificatie voor klanten van AuditCase

Niet lang geleden spraken we nog over ‘toekomstmuziek’, waar het nu voor AuditCase klanten werkelijkheid is: digitale identificatie. In de afgelopen maanden hebben we mooie stappen kunnen maken in ons onderzoek en hebben we een goede partner gevonden. Vanaf AuditCase versie 17.3 is het namelijk mogelijk om personen zich digitaal te laten identificeren via een integratie met onze partner ReadID

Lees verder

Wwft risicobeheersing met KLANT+

Een goede, doordachte Wwft-registratie van alle klanten is een belangrijk onderdeel van een goed risicobeheer van en met je klanten. Maar er is meer dat gedaan kan en moet worden bij het accepteren van een klant, een nieuwe opdracht of het continueren van een eerdere opdracht. Daarom is onze app WWFT+ verder uitgebreid naar KLANT+.

Lees verder
Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.

Lees verder
Geen berichten gevonden