Jaarrekening middelgroot beschikbaar in Caseware cloud

Leestijd 1 min
23 August 2022, laatste update 23 augustus 2022

Caseware Nederland maakt het mogelijk om vanaf 1 september een middelgrote jaarrekening op te stellen in de cloud. De SAMENSTEL+ app is naast de micro en kleine jaarrekening uitgebreid met de middelgrote jaarrekening. Dit biedt accountants en financieel professionals meer flexibiliteit en mogelijkheden bij het werken in de Cloud.

 

SAMENSTEL+ biedt de mogelijkheid om aan de hand van checklists een jaarrekening op te stellen voor micro, kleine en middelgrote bedrijven en publicatiestukken te genereren in SBR.

Deze uitbreiding past bij de visie van Caseware volgens de cloudstrategie. We verwachten dat de financieel professional in de toekomst al zijn klantopdrachten van start tot einde kan verwerken in Caseware Cloud. Het beschikbaar stellen van de middelgrote jaarrekening in Caseware Cloud is dan ook een goede stap richting het realiseren van onze visie.

Voordelen:

  • De jaarrekening opstellen met de flexibiliteit van Caseware Cloud;
  • Werk aan de hand van checklists waardoor alleen relevante informatie opkomt;
  • Direct de jaarrekening insturen naar de KvK via XBRL;
  • Het volledige proces van klantacceptatie tot jaarrekening door middel van integrated accounting;
  • Samenwerken en inzicht houden met handige reviewtools;
  • Middelgrote jaarrekening op basis van taxonomie en volledig compliant.

Meer informatie over Middelgroot of weten wat Caseware voor uw praktijk kan betekenen? Ga dan naar http://www.caseware.nl/oplossingen.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Ciran Kramer, Content marketeer
Als vertaler en tekstschrijver werkt Ciran aan de lokalisatie van onze oplossingen, de kwaliteit van onze teksten en content.
Als vertaler en tekstschrijver werkt Ciran aan de lokalisatie van onze oplossingen, de kwaliteit van onze teksten en content.

Meer over dit onderwerp

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Weer hebben we goed nieuws, want we voegen een nieuw onderdeel toe aan onze steeds verder uitbreidende catalogus van cloud-oplossingen. Als eerste in Nederland geven we accountancykantoren nu een uniek middel in handen om controleopdrachten effectiever en risicogedreven uit te voeren. Want controleren vanuit de cloud met AUDIT+ heeft nogal wat voordelen. 

Lees verder
Daniel vertelt over digitale identificatie in combinatie met AuditCase

Digitale identificatie voor klanten van AuditCase

Niet lang geleden spraken we nog over ‘toekomstmuziek’, waar het nu voor AuditCase klanten werkelijkheid is: digitale identificatie. In de afgelopen maanden hebben we mooie stappen kunnen maken in ons onderzoek en hebben we een goede partner gevonden. Vanaf AuditCase versie 17.3 is het namelijk mogelijk om personen zich digitaal te laten identificeren via een integratie met onze partner ReadID

Lees verder

Wwft risicobeheersing met KLANT+

Een goede, doordachte Wwft-registratie van alle klanten is een belangrijk onderdeel van een goed risicobeheer van en met je klanten. Maar er is meer dat gedaan kan en moet worden bij het accepteren van een klant, een nieuwe opdracht of het continueren van een eerdere opdracht. Daarom is onze app WWFT+ verder uitgebreid naar KLANT+.

Lees verder
Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.

Lees verder
Geen berichten gevonden