Jaarrekening middelgroot beschikbaar in Caseware cloud

Leestijd 1 min
23 August 2022, laatste update 23 augustus 2022

Caseware Nederland maakt het mogelijk om vanaf 1 september een middelgrote jaarrekening op te stellen in de cloud. De SAMENSTEL+ app is naast de micro en kleine jaarrekening uitgebreid met de middelgrote jaarrekening. Dit biedt accountants en financieel professionals meer flexibiliteit en mogelijkheden bij het werken in de Cloud.

 

SAMENSTEL+ biedt de mogelijkheid om aan de hand van checklists een jaarrekening op te stellen voor micro, kleine en middelgrote bedrijven en publicatiestukken te genereren in SBR.

Deze uitbreiding past bij de visie van Caseware volgens de cloudstrategie. We verwachten dat de financieel professional in de toekomst al zijn klantopdrachten van start tot einde kan verwerken in Caseware Cloud. Het beschikbaar stellen van de middelgrote jaarrekening in Caseware Cloud is dan ook een goede stap richting het realiseren van onze visie.

Voordelen:

  • De jaarrekening opstellen met de flexibiliteit van Caseware Cloud;
  • Werk aan de hand van checklists waardoor alleen relevante informatie opkomt;
  • Direct de jaarrekening insturen naar de KvK via XBRL;
  • Het volledige proces van klantacceptatie tot jaarrekening door middel van integrated accounting;
  • Samenwerken en inzicht houden met handige reviewtools;
  • Middelgrote jaarrekening op basis van taxonomie en volledig compliant.

Meer informatie over Middelgroot of weten wat Caseware voor uw praktijk kan betekenen? Ga dan naar http://www.caseware.nl/oplossingen.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Ciran Kramer, Content marketeer
Als vertaler en tekstschrijver werkt Ciran aan de lokalisatie van onze oplossingen, de kwaliteit van onze teksten en content.
Als vertaler en tekstschrijver werkt Ciran aan de lokalisatie van onze oplossingen, de kwaliteit van onze teksten en content.

Meer over dit onderwerp