Een toast op onze nieuwe stap met CaseWare International

Leestijd 1 min
18 May 2022, laatste update 12 juli 2022

Vorige week hebben we bekend gemaakt dat CaseWare Nederland is overgenomen door CaseWare International. Hiermee gaan we een nieuwe fase in en de dag zelf stond in het teken om dit te vieren.


Dat hebben we dan ook gedaan in speciaal gezelschap.

Vorige week maandag 9 mei hebben we het managementteam van CaseWare International ontvangen. Zij kwamen over om samen met ons de overname te bespreken en persoonlijk verder kennis te maken met het Nederlandse team.

Het team van CWI stond samen met ons uitgebreid stil bij de plannen en strategieën van een gezamenlijk CaseWare team en deelde met ons hoe ze er naar uit kijken samen met Nederland verder te werken en te groeien. Hierbij ligt de focus op innovatie, ontwikkeling en een wereldwijde aanwezigheid, en blijven we ons inzetten voor onze eigen markt.

CaseWare Nederland heeft al grote stappen gezet in onze ontwikkelingen in Cloud. Door onze kennis te delen kunnen we samen als groter team meer bereiken. Niet alleen globaal, maar ook lokaal door te blijven voldoen aan de Nederlandse vereisten en onze content daarop aan te passen.

Tegelijkertijd met het klinken van de champagneglazen werd het bericht de wereld ingestuurd van onze gezamenlijke nieuwe stap. En kon ons internationaal bezoek nader kennis maken en in gesprek gaan met hun nieuwe collega’s.

Een toast op onze nieuwe fase.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Ciran Kramer, Content marketeer
Als vertaler en tekstschrijver werkt Ciran aan de lokalisatie van onze oplossingen, de kwaliteit van onze teksten en content.
Als vertaler en tekstschrijver werkt Ciran aan de lokalisatie van onze oplossingen, de kwaliteit van onze teksten en content.

Meer over dit onderwerp