Digitaal ondertekenen met AuditCase

Leestijd 1 min
08 October 2020, laatste update 08 oktober 2020

Dankzij een directe koppeling tussen Auditcase en de digitale handtekeningendienst ValidSign is het mogelijk om op een eenvoudige manier overeenkomsten in AuditCase rechtsgeldig en digitaal te ondertekenen.

In AuditCase, een CRM en document management systeem (DMS) voor accountants, zit standaard al de functionaliteit om documenten te genereren op basis van Microsoft Office templates. Met de koppeling met ValidSign zijn de extra handelingen die nodig zijn om de documenten te laten ondertekenen door klanten en vervolgens het dossier volledig te maken met de ondertekende versies, niet meer nodig.

Na het aanmaken van een document in AuditCase wordt het document direct ter ondertekening aangeboden aan de klant. De klant ondertekent het document en optioneel ondertekent de accountant zelf ook. Wanneer dit is afgerond, wordt direct en automatisch de ondertekende versie van het document op de juiste locatie gearchiveerd in het DMS van AuditCase.

De oplossing van ValidSign om documenten rechtsgeldig en digitaal te ondertekenen is eenvoudig in gebruik. Ook is de functionaliteit vanaf ieder device toegankelijk en gemakkelijk te implementeren binnen de processen van AuditCase.

De toevoeging is kosteloos voor iedere AuditCase-klant met een doorlopend onderhoudscontract. Klanten die nog geen contract hebben bij ValidSign kunnen eenvoudig een instapovereenkomst bij het bedrijf afsluiten. Ook kunnen zij contact zoeken met de gezamenlijke implementatiepartner van AuditCase en ValidSign, Full Finance Consultants, voor aanvullend advies en organisatorische en functionele begeleiding.

 

Zien is geloven

In deze video kunt u het webinar waarin het volledige ondertekeningsproces in AuditCase terugzien. Vanaf het aanmaken en opstellen van een document in AuditCase, als bijvoorbeeld een opdrachtbevestiging, dit document ter ondertekening aan te bieden aan de klant en optioneel ook aan de accountant. Vervolgens zult u zien hoe het ondertekende document ook weer automatisch in het klantdossier wordt opgenomen en deze dus volledig is.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Don van Zijtveld, Algemeen Directeur
Werkt inmiddels meer dan 20 jaar aan diverse innovatieve oplossingen voor accountantskantoren, waaronder met name AuditCase, onze CRM, DMS en workflow oplossing voor middelgrote en grote kantoren.
Werkt inmiddels meer dan 20 jaar aan diverse innovatieve oplossingen voor accountantskantoren, waaronder met name AuditCase, onze CRM, DMS en workflow oplossing voor middelgrote en grote kantoren.

Meer over dit onderwerp

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Weer hebben we goed nieuws, want we voegen een nieuw onderdeel toe aan onze steeds verder uitbreidende catalogus van cloud-oplossingen. Als eerste in Nederland geven we accountancykantoren nu een uniek middel in handen om controleopdrachten effectiever en risicogedreven uit te voeren. Want controleren vanuit de cloud met AUDIT+ heeft nogal wat voordelen. 

Lees verder
Daniel vertelt over digitale identificatie in combinatie met AuditCase

Digitale identificatie voor klanten van AuditCase

Niet lang geleden spraken we nog over ‘toekomstmuziek’, waar het nu voor AuditCase klanten werkelijkheid is: digitale identificatie. In de afgelopen maanden hebben we mooie stappen kunnen maken in ons onderzoek en hebben we een goede partner gevonden. Vanaf AuditCase versie 17.3 is het namelijk mogelijk om personen zich digitaal te laten identificeren via een integratie met onze partner ReadID

Lees verder

Wwft risicobeheersing met KLANT+

Een goede, doordachte Wwft-registratie van alle klanten is een belangrijk onderdeel van een goed risicobeheer van en met je klanten. Maar er is meer dat gedaan kan en moet worden bij het accepteren van een klant, een nieuwe opdracht of het continueren van een eerdere opdracht. Daarom is onze app WWFT+ verder uitgebreid naar KLANT+.

Lees verder
Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.

Lees verder
Geen berichten gevonden