AuditCase versnelt processen en data

Leestijd 2 min
08 October 2020, laatste update 08 oktober 2020

Efficiency in werkprocessen en kwaliteit van data blijft ons continue bezig houden. Afgelopen maand hebben we al een nieuwe functie geïntroduceerd om rechtstreeks vanuit AuditCase documenten digitaal te laten ondertekenen zodat uw proces veel efficiënter wordt. Nu hebben we een échte AuditCase innovatie te melden.

 

Wat kon AuditCase al?

AuditCase CRM en DMS voor accountantskantoren bevat standaard al de functionaliteit om met heel veel applicaties te koppelen. Zie hier ook onze overzichtspagina met al deze koppelingen. Wat daarin niet staat is dat AuditCase bij de meeste koppelingen ook meerdere omgevingen ondersteunt. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende interne administraties aan één CRM-systeem koppelen of aan meerdere portalen. Wel zo praktisch wanneer u alle gegevens slechts één keer wilt vastleggen of als u wilt overstappen van de ene naar de andere leverancier.

Wat hebben we verbeterd?

Voorheen werkte AuditCase voor de meeste processen via batchgewijze verwerking. U past een gegeven aan in AuditCase, bijvoorbeeld een adres, dit werd klaargezet voor verwerking en via een batchproces werden alle verzoeken afgehandeld. Het nadeel van deze werkwijze is dat het even kon duren voordat alle wijzigingen verwerkt waren.

Deze werking hebben we de afgelopen tijd onderhanden genomen. Eerst voor alle 'interne' processen waarbij gegevens in AuditCase of bijvoorbeeld aanvragen voor exports direct verwerkt werden. Nu hebben we ook alle koppelingen aangepakt: zodra u nu een veld muteert, die van belang is voor een koppeling, dan wordt deze wijziging direct verwerkt in het gekoppelde pakket!

 

Waarom werkte dit eigenlijk niet altijd al op deze manier?

Eén AuditCase omgeving kan soms wel aan 5 of 6 verschillende andere pakketten zijn gekoppeld. Om koppelingen met externe pakketten op deze manier te kunnen verwerken is de snelheid en stabiliteit van de integraties cruciaal. Bovendien helpt het ook alleen wanneer de andere applicaties ook op een moderne manier integreren. Wanneer een softwarepakket nog geen moderne interface heeft en voor wijzigingen terugvalt op een bestandsimport, dan helpt deze wijziging niet. Gelukkig zijn de meeste oplossingen inmiddels een stuk verder en kunnen we met vrijwel al deze pakketten in de markt op een moderne manier koppelen en dus deze grote versnelling realiseren. Vanzelfsprekend was en is deze snelheid dus zeker niet.

Wat is nu precies mijn voordeel?

U kunt direct het effect van aanpassingen zien in de gekoppelde applicaties Geen last-minute verzoeken meer naar de helpdesk om met spoed een klant aan te kunnen maken om uren op te kunnen boeken of een bestand online mee te delen. Dit bespaart u enorm veel tijd in het wisselen van werkzaamheden, iets wat niet bepaald bijdraagt aan uw productiviteit. Uiteindelijk wordt hiermee de kwaliteit van uw data in alle systemen dus een stuk beter. U heeft dan direct uw data bijgewerkt in alle gekoppelde applicaties! Dat is het voordeel wat we u graag willen bieden met AuditCase.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Daniël Aardoom, Product Owner
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.

Meer over dit onderwerp

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Weer hebben we goed nieuws, want we voegen een nieuw onderdeel toe aan onze steeds verder uitbreidende catalogus van cloud-oplossingen. Als eerste in Nederland geven we accountancykantoren nu een uniek middel in handen om controleopdrachten effectiever en risicogedreven uit te voeren. Want controleren vanuit de cloud met AUDIT+ heeft nogal wat voordelen. 

Lees verder
Daniel vertelt over digitale identificatie in combinatie met AuditCase

Digitale identificatie voor klanten van AuditCase

Niet lang geleden spraken we nog over ‘toekomstmuziek’, waar het nu voor AuditCase klanten werkelijkheid is: digitale identificatie. In de afgelopen maanden hebben we mooie stappen kunnen maken in ons onderzoek en hebben we een goede partner gevonden. Vanaf AuditCase versie 17.3 is het namelijk mogelijk om personen zich digitaal te laten identificeren via een integratie met onze partner ReadID

Lees verder

Wwft risicobeheersing met KLANT+

Een goede, doordachte Wwft-registratie van alle klanten is een belangrijk onderdeel van een goed risicobeheer van en met je klanten. Maar er is meer dat gedaan kan en moet worden bij het accepteren van een klant, een nieuwe opdracht of het continueren van een eerdere opdracht. Daarom is onze app WWFT+ verder uitgebreid naar KLANT+.

Lees verder
Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.

Lees verder
Geen berichten gevonden