AuditCase koppelt met Qics Milestones

Leestijd 1 min
08 October 2020, laatste update 08 oktober 2020

Veel van onze klanten werken met de koppeling tussen AuditCase en Qics Milestones. AuditCase voor CRM, Document Management en workflow. Qics Milestones voor plannen, urenregistratie en factureren. Een combinatie die perfect op elkaar aansluit.
Met behulp van de koppeling zetten wij vastgelegde klantgegevens, van zowel bedrijven als personen, realtime door naar Qics Milestones. Hierdoor ervaart u diverse voordelen, zoals:

  • De gezamenlijke oplossing biedt veel efficiency binnen uw kantoorprocessen.
  • Volledige web-oplossing op een abonnementsbasis.
  • Een totaaloplossing, zonder gebonden te zijn aan één en dezelfde leverancier. U krijgt dus het beste van beide vakgebieden.
  • Zowel AuditCase als Qics hebben jarenlange ervaring in accountancy en werken al jaren samen.

De praktijk

De klantgegevens die in Qics Milestones getoond worden voor zowel bedrijven als personen komen uit AuditCase. Ook bepaalde facturatiegegevens kunnen in AuditCase al geregistreerd worden, denk hierbij aan het factureren via een andere bedrijf of een specifiek facturatie e-mailadres. In Qics Milestones worden gegevens vervolgens verrijkt. We hebben namelijk de grens getrokken bij specifieke prijsafspraken voor klanten. Dit valt net buiten CRM en hoort qua gegevens echt thuis in Qics.

 

Ook is er een terugweg vanuit Qics Milestones naar AuditCase. Wanneer de facturen verwerkt worden, de laatste stap voor het versturen van de facturen naar de klant, dan worden de boekingsregels opgenomen in het financiële pakket (zoals bijvoorbeeld Exact Online of Twinfield) en zal een PDF van de factuur in het klantdossier in AuditCase terecht komen. Wij weten dan al in welke dossierstructuur deze moet komen en eventueel met welk label. Een mooie manier om het elektronisch klantdossier in AuditCase zo compleet mogelijk te houden.

 

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over efficiëntie die u kunt behalen met AuditCase middels integraties zoals met CaseWare en ValidSign? Bekijk dan ons webinar over digitaal ondertekenen.

 

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Don van Zijtveld, Algemeen Directeur
Werkt inmiddels meer dan 20 jaar aan diverse innovatieve oplossingen voor accountantskantoren, waaronder met name AuditCase, onze CRM, DMS en workflow oplossing voor middelgrote en grote kantoren.
Werkt inmiddels meer dan 20 jaar aan diverse innovatieve oplossingen voor accountantskantoren, waaronder met name AuditCase, onze CRM, DMS en workflow oplossing voor middelgrote en grote kantoren.

Meer over dit onderwerp

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Weer hebben we goed nieuws, want we voegen een nieuw onderdeel toe aan onze steeds verder uitbreidende catalogus van cloud-oplossingen. Als eerste in Nederland geven we accountancykantoren nu een uniek middel in handen om controleopdrachten effectiever en risicogedreven uit te voeren. Want controleren vanuit de cloud met AUDIT+ heeft nogal wat voordelen. 

Lees verder
Daniel vertelt over digitale identificatie in combinatie met AuditCase

Digitale identificatie voor klanten van AuditCase

Niet lang geleden spraken we nog over ‘toekomstmuziek’, waar het nu voor AuditCase klanten werkelijkheid is: digitale identificatie. In de afgelopen maanden hebben we mooie stappen kunnen maken in ons onderzoek en hebben we een goede partner gevonden. Vanaf AuditCase versie 17.3 is het namelijk mogelijk om personen zich digitaal te laten identificeren via een integratie met onze partner ReadID

Lees verder

Wwft risicobeheersing met KLANT+

Een goede, doordachte Wwft-registratie van alle klanten is een belangrijk onderdeel van een goed risicobeheer van en met je klanten. Maar er is meer dat gedaan kan en moet worden bij het accepteren van een klant, een nieuwe opdracht of het continueren van een eerdere opdracht. Daarom is onze app WWFT+ verder uitgebreid naar KLANT+.

Lees verder
Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.

Lees verder
Geen berichten gevonden