AuditCase integreert verder met Office365

Leestijd 1 min
15 February 2021, laatste update 15 februari 2021

Een groot deel van de accountantskantoren binnen Nederland maakt gebruik van Office365. Naast de invoegtoepassing in Outlook, kijken we altijd naar mogelijkheden om de Office365 apps meer te integreren met AuditCase en dit is gelukt!


Power Automate is het platform binnen Office 365 waarbinnen processen en acties kunnen worden gedefinieerd voor verdere automatisering. Zo kan je connecties gaan leggen tussen bijvoorbeeld AuditCase en OneDrive, Sharepoint of Outlook.


Serverloos werken

Steeds meer kantoren gaan serverloos werken. Lokaal draaien er dus geen applicaties meer. Onze huidige uploadtool is bij veel klanten nog een lokale installatie, omdat zij nog niet serverloos werken. Momenteel zien we dat kantoren de overstap aan het maken zijn om serverloos te gaan werken. Voor deze kantoren biedt Power Automate een goed alternatief.


Vanuit OneDrive naar het dossier in AuditCase

De eerste flow binnen Power Automate hebben wij al gemaakt. Het handige aan deze flow is dat wij deze eenvoudig met onze klanten kunnen delen, waarna er nog een aantal kleine klantspecifieke aanpassingen gedaan moeten worden om deze in gebruik te nemen.


Deze flow zorgt ervoor dat documenten die in een klantmap binnen OneDrive worden geplaatst automatisch in het juiste klantdossier in AuditCase worden geüpload. Het bestand wordt uit OneDrive verwijderd zodra de upload voltooid is.

 

Wat heb je hiervoor nodig?

Om hier gebruik van te kunnen maken heb je een aantal zaken nodig:

  1. Een Power Automate licentie (deze kan standaard in uw Office365 abonnement zitten)
  2. Een OneDrive folder waar gebruikers toegang toe hebben
  3. De flow die wij toe kunnen sturen en waarin we samen de laatste inrichting kunnen doen

Dit is alles om hiermee aan de slag te kunnen!


 

Verdere ontwikkelingen

Dit is natuurlijk slechts één voorbeeld, maar er is meer mogelijk. Dit gaan we de komende tijd verder ontwikkelen.

 

Heb je wensen of ideeën wat hiermee nog meer mogelijk zou zijn? Neem dan contact met ons op! Voor meer technische informatie over de reeds bestaande flow, bekijk dan eens dit artikel.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Daniël Aardoom, Product Owner
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.

Meer over dit onderwerp

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.

Lees verder
Jaarrekening middelgroot beschikbaar in Caseware cloud

Jaarrekening middelgroot beschikbaar in Caseware cloud

Caseware Nederland maakt het mogelijk om vanaf 1 september een middelgrote jaarrekening op te stellen in de cloud. De SAMENSTEL+ app is naast de micro en kleine jaarrekening uitgebreid met de middelgrote jaarrekening. Dit biedt accountants en financieel professionals meer flexibiliteit en mogelijkheden bij het werken in de Cloud.

Lees verder
Bas Sperling vertelt over de wet van Benford in Caseware Analytics AII

Wet van Benford: feit of toeval?

De ontwikkeling loopt nog, maar we willen alvast wat meer vertellen over de functionaliteiten van het aankomende Caseware Analytics AI.

 

Lees verder
Versie 1.0.7. van de AuditCase app staat in het teken van het waarborgen van de veiligheid van je data.

AuditCase app versie 1.0.7 nu beschikbaar voor IOS en Android

Met de nieuwe mobiele versie van AuditCase heeft iedere gebruiker binnen enkele seconden waar, wanneer en met welk apparaat dan ook, de vaste gegevens van de klant, het telefoonnummer van contactpersonen of een specifiek dossierstuk bij de hand.

Lees verder
Geen berichten gevonden