AuditCase breidt de integratie met ValidSign uit

Leestijd 1 min
01 November 2021, laatste update 01 november 2021

In AuditCase zijn een aantal toevoegingen gedaan aan de integratie met ValidSign. Vanaf versie 15.4 kunnen al onze gebruikers hier gebruik van maken.  

 

De toegevoegde functionaliteiten zijn een uitbreiding op de eerdere integratie, waarbij het al mogelijk was om:  

  • Het aanwijzen van vier ondertekenaars; 
  • Het in volgorde ondertekenen van een document; 
  • Het tekenen met een beroepscertificaat;
  • Aan-/uitzetten van SMS-authenticatie; 
  • Het automatisch delen van het getekende stuk met de klant via CaseWare Cloud. 

Uitbreiding ondertekenaars 

Op verzoek van onze klanten hebben we het totaal aantal ondertekenaars van een document uitgebreid. In eerste instantie was dit er minimaal één en maximaal vier. Het maximum is uitgebreid naar tien ondertekenaars. Er zijn namelijk de nodige kantoren die intern stukken al door twee personen laten ondertekenen, waardoor het voor sommige documenten niet handig is dat je dan nog maar twee ondertekenvelden voor de klant overhoudt.  

 

Daarnaast zijn er documenten als bijvoorbeeld de Notulen AVA, die onze klanten veelal rechtstreeks vanuit CaseWare doorzetten naar AuditCase, waarin meer dan vier handtekeningen nodig zijn. Deze uitbreiding maakt dit dus mogelijk.  

 

Meegeven vervaldatum 

Daarnaast wil je als gebruiker van deze integratie beter grip houden op de voortgang van de diverse ondertekeningen. Hier hebben we een eerste stap in gezet doordat wij nu met het insturen van een document aan kunnen geven wat de vervaldatum is op het document. Hierdoor krijg je in het ValidSign dashboard een handig overzicht over alle documenten die binnenkort gaan vervallen zodat je hier herinneringen naar kan sturen richting de ondertekenaars.  

 

Automatische taken 

Het meegeven van de vervaldatum raakt ook meteen het systeem van de automatische taken in AuditCase. Een van de gebeurtenissen binnen AuditCase die ervoor kan zorgen dat er automatisch taken ontstaan is het wijzigen van een status binnen ValidSign van een transactie. Zo kan je automatisch een taak krijgen wanneer een transactie de status voltooid, geweigerd of verlopen heeft. We richten het dan ook zo in dat we per type document een andere taak kunnen starten. Dus na het verlopen van de opdrachtbevestiging of voltooien van de ondertekening van de definitieve jaarrekening kunnen we andere taken starten om de vervolgstappen in het proces te waarborgen.  

 

Contact 

Wil je meer weten over onze ValidSign integratie, neem dan contact met ons op! 

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Daniël Aardoom, Product Owner
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.

Meer over dit onderwerp

Versie 1.0.7. van de AuditCase app staat in het teken van het waarborgen van de veiligheid van je data.

AuditCase app versie 1.0.7 nu beschikbaar voor IOS en Android

Met de nieuwe mobiele versie van AuditCase heeft iedere gebruiker binnen enkele seconden waar, wanneer en met welk apparaat dan ook, de vaste gegevens van de klant, het telefoonnummer van contactpersonen of een specifiek dossierstuk bij de hand.

Lees verder
CaseWare zet eerste stappen met CaseWare Analytics.AI

CaseWare zet eerste stappen met Analytics.AI

Data-explosie? In het jaar 2000 was maar een kwart van onze data digitaal opgeslagen, de rest lag vast in de vorm van boeken, kranten, videotapes, fotoalbums etc. In 2007 was nog slechts 6% analoog opgeslagen en ik vermoed dat dit nu nog maar zo’n 1% is. 

 

Lees verder
WWFT+ voor het in kaart brengen van klantrisico's

WWFT+ voor het in kaart brengen van klantrisico's

Veel kantoren worstelen met een goede en tegelijkertijd efficiënte registratie van het Wwft cliëntenonderzoek. Met de voortdurende wijzigingen in wet- en regelgeving wordt er een beroep gedaan op de medewerkers van het kantoor alert te zijn op deze wijzigingen in plaats van bezig te zijn met de risico’s in kaart te brengen. Hierdoor kunnen klantrisico’s niet of verkeerd worden ingeschat en kan je achteraf in de problemen komen.

Lees verder
Daniel Aardoom vertelt over het onderzoek naar het inzetten van NFC technologie bij AuditCase

Digitale identificatie: toekomstmuziek of realiteit?

Een kopie van een ID-kaart of paspoort opvragen. Mag dat wel als accountant? En mag je de kopie vervolgens opslaan? Zo ja, hoelang dan? Het is een actueel onderwerp, helemaal in tijden dat we veel op afstand werken. Wij gaan niet op de stoel van de wetgever zitten, maar wat als het makkelijker kan?  

 

Lees verder
Geen berichten gevonden