AuditCase app versie 1.0.7 nu beschikbaar voor IOS en Android

Leestijd 1 min
19 April 2022, laatste update 19 april 2022

Met de nieuwe mobiele versie van AuditCase heeft iedere gebruiker binnen enkele seconden waar, wanneer en met welk apparaat dan ook, de vaste gegevens van de klant, het telefoonnummer van contactpersonen of een specifiek dossierstuk bij de hand.

Versie 1.0.7

Altijd en overal (veilig) toegang tot klantgegevens en klantdossiers. Iets dat voor veel gebruikers slechts mogelijk is wanneer deze data beschikbaar is via een mobiel apparaat. Versie 1.0.7. van de AuditCase app zorgt voor een duidelijk betere ervaring.

 

Deze versie brengt namelijk een aantal noemenswaardige updates met zich mee. Zo is een identiteitsverificatie bij het openen van de app verplicht en zijn er aanpassingen gedaan in de navigatiebalk ter bevordering van het gebruiksgemak.  

 

Deze aanpassingen passen natuurlijk perfect bij onze sleutelwaarden ‘betrouwbare data’ en ‘relevante informatie’. In een wereld waarin mensen in toenemende mate gebruik maken van mobiele apparaten zullen we natuurlijk doorgaan om te kijken hoe we deze ervaring nog verder kunnen verbeteren. 

 

Nieuwe features

Om de veiligheid van de data in AuditCase te waarborgen, is het met de nieuwe update verplicht om een vingerafdruk, gezichtsscan of pincode te gebruiken om de data te benaderen. Hiermee dient de gebruiker zichzelf te verifiëren bij de eerstvolgende aanmeldpoging. De gebruiker kan zelf een authenticatieoptie selecteren en gebruiken.

Touch-ID verificatie bij aanmelden

Naast een verbeterde beveiliging is er ook een verbetering in het gebruiksgemak van de AuditCase app. Zo is er een navigatiebalk onderin het scherm toegevoegd, waardoor je eenvoudig tussen het netwerk van de klant, de klantkaart en de dossierstukken kunt navigeren. Daarnaast krijg je bij het openen van een klant direct een overzicht van de verschillende vestigingen, contactpersonen en verantwoordelijke medewerkers van de klant.

 

Het toevoegen van de locatie maakt het mogelijk om met één druk op de knop te navigeren naar het adres van de klant via Google Maps. Wanneer er tevens een e-mailadres en/of telefoonnummer is geregistreerd van het kantoor of van een specifiek contactpersoon, kan er met één druk op de knop contact worden opgenomen met het kantoor of de contactpersoon.

AuditCase

 

Direct beschikbaar voor AuditCase klanten

Versie 1.0.7 is geaccepteerd en gepubliceerd door zowel de AppStore, als de PlayStore. Gebruikers die de AuditCase app al hebben geïnstalleerd dienen een update uit te voeren, nieuwe gebruikers beschikken direct over deze nieuwe functionaliteiten.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Milenco van der Schuur, Accountmanager
Als accountmanager zet Milenco zich in voor nieuwe en bestaande klanten van AuditCase. Zo is Milenco sparringpartner voor bestaande klanten en adviseert hij over de algemene werking van AuditCase en de inrichting van specifieke werkprocessen. Voor nieuwe klanten begeleidt hij, naast commerciële trajecten, ook implementatietrajecten.
Als accountmanager zet Milenco zich in voor nieuwe en bestaande klanten van AuditCase. Zo is Milenco sparringpartner voor bestaande klanten en adviseert hij over de algemene werking van AuditCase en de inrichting van specifieke werkprocessen. Voor nieuwe klanten begeleidt hij, naast commerciële trajecten, ook implementatietrajecten.

Meer over dit onderwerp

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Weer hebben we goed nieuws, want we voegen een nieuw onderdeel toe aan onze steeds verder uitbreidende catalogus van cloud-oplossingen. Als eerste in Nederland geven we accountancykantoren nu een uniek middel in handen om controleopdrachten effectiever en risicogedreven uit te voeren. Want controleren vanuit de cloud met AUDIT+ heeft nogal wat voordelen. 

Lees verder
Daniel vertelt over digitale identificatie in combinatie met AuditCase

Digitale identificatie voor klanten van AuditCase

Niet lang geleden spraken we nog over ‘toekomstmuziek’, waar het nu voor AuditCase klanten werkelijkheid is: digitale identificatie. In de afgelopen maanden hebben we mooie stappen kunnen maken in ons onderzoek en hebben we een goede partner gevonden. Vanaf AuditCase versie 17.3 is het namelijk mogelijk om personen zich digitaal te laten identificeren via een integratie met onze partner ReadID

Lees verder

Wwft risicobeheersing met KLANT+

Een goede, doordachte Wwft-registratie van alle klanten is een belangrijk onderdeel van een goed risicobeheer van en met je klanten. Maar er is meer dat gedaan kan en moet worden bij het accepteren van een klant, een nieuwe opdracht of het continueren van een eerdere opdracht. Daarom is onze app WWFT+ verder uitgebreid naar KLANT+.

Lees verder
Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.

Lees verder
Geen berichten gevonden