AuditCase als vervanger van de Rolodex?

Leestijd 2 min
08 October 2020, laatste update 18 februari 2021

Wanneer ik met mensen spreek over CRM, en natuurlijk over AuditCase in het specifiek, dan zegt men vaak: ”O ja, een CRM-systeem, daar kan ik de contactgegevens van mijn klanten in bijhouden. Meer is het niet toch?”. Maar het is natuurlijk vandaag de dag veel meer dan dat.Om een beter beeld te geven van de toegevoegde waarde van AuditCase op het gebied van CRM voor uw kantoor licht ik graag een aantal onderwerpen uit.

 

Een volledig beeld van al uw contacten

Met AuditCase krijgt u een volledig beeld van uw klanten in verschillende stadia. Van suspect of prospect tot de status klant. Maar ook als uw klant besluit geen klant meer bij u te willen zijn, is het dossier nog steeds waardevol. U wilt ook dan een overzicht hebben over de klanten die –misschien alleen op dit moment– geen klant meer bij u zijn.

U heeft veel meer informatie over deze klant dan dat er ooit op een visitekaartje zou kunnen staan. Naast het bijhouden van contactgegevens en -personen, onderlinge relaties, openstaande taken heeft u ook een volledig overzicht van alle correspondentie met uw klant. Niet alleen uw correspondentie, maar ook die van al uw collega’s met deze klant.

 

Nieuwe mogelijkheden!

Het overzicht over al uw klanten biedt ook snel nieuwe mogelijkheden. In een keer in beeld hebben welke werkzaamheden u verricht voor uw klanten, biedt ook de mogelijkheid om inzichtelijk te krijgen welke werkzaamheden u dus nog niet verricht voor een deel van uw klanten. Hier kunt u goed gebruik van maken in uw marketingstrategie en het behalen van meer omzet.

 

Koppelingen

Door te koppelen met bestaande systemen voorkomt u niet alleen fouten door handmatige invoer, maar bespaart u ook een hoop tijd! Zo zorgt u ervoor dat u op één plek uw klantgegevens kunt invoeren en automatisch beschikbaar heeft in de opvolgende werkstappen. Met AuditCase koppelen we daarom met een groot aantal andere softwarepakketten en benutten we de sterktes van de verschillende pakketten.

 

Optimaal samenwerken

Binnen AuditCase deelt u alle beschikbare informatie met uw collega’s. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld dat dat ene dossier net in de mailbox van uw afwezige collega zit. Ook bij ziekte is het eenvoudig om een klant van uw collega over te nemen, aangezien alle contactinformatie en documenten centraal zijn opgeslagen in het klantdossier.

Koppelingen met een samenwerkingsplatform of portaal geven u de mogelijkheid om ook documenten met uw klanten op een extra beveiligde manier te delen.

 

Workflow

Naast de koppelingen met andere softwarepakketten hebben we ook een aantal tijdbesparende functionaliteiten van andere aanbieders geïntegreerd voor een optimale workflow. Hier leest u onder andere meer over in in de blog het volledig digitaal ondertekenen van documenten. Maar niet alleen door digitaal te ondertekenen bespaart u enorm veel tijd. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het aanmaken van klanten en automatisch bijwerken van uw klantgegevens via een KvK-koppeling.

 

Samenwerken aan correcte data

Middels de KvK-koppeling wordt beschikbare data bijgewerkt. Maar niet alle klantgegevens zijn hier bekend. AuditCase kent veel autorisatiemogelijkheden. De autorisatie kan zo worden ingesteld dat bijvoorbeeld alle medewerkers hun bijdrage kunnen leveren aan de CRM-gegevens door het bijhouden van contactpersonen. Door de autorisatie goed in te stellen wordt er meer uniformiteit gecreëerd en worden tegelijkertijd fouten uitgesloten.

 

De toegevoegde waarde voor uw kantoor

Ons streven met AuditCase is ervoor te zorgen dat wij met ons pakket waarde toevoegen voor uw kantoor. Door het uitbreiden, onderhouden en verbeteren van de koppelingen en integraties (naast alle andere functionaliteiten) kunt u qua efficiëntie grote stappen maken. Bij al onze beslissingen en ontwikkelingen stellen wij onszelf de vraag: “welke toegevoegde waarde leveren wij hiermee voor uw kantoor?”.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Daniël Aardoom, Product Owner
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.

Meer over dit onderwerp

Versie 1.0.7. van de AuditCase app staat in het teken van het waarborgen van de veiligheid van je data.

AuditCase app versie 1.0.7 nu beschikbaar voor IOS en Android

Met de nieuwe mobiele versie van AuditCase heeft iedere gebruiker binnen enkele seconden waar, wanneer en met welk apparaat dan ook, de vaste gegevens van de klant, het telefoonnummer van contactpersonen of een specifiek dossierstuk bij de hand.

Lees verder
CaseWare zet eerste stappen met CaseWare Analytics.AI

CaseWare zet eerste stappen met Analytics.AI

Data-explosie? In het jaar 2000 was maar een kwart van onze data digitaal opgeslagen, de rest lag vast in de vorm van boeken, kranten, videotapes, fotoalbums etc. In 2007 was nog slechts 6% analoog opgeslagen en ik vermoed dat dit nu nog maar zo’n 1% is. 

 

Lees verder
WWFT+ voor het in kaart brengen van klantrisico's

WWFT+ voor het in kaart brengen van klantrisico's

Veel kantoren worstelen met een goede en tegelijkertijd efficiënte registratie van het Wwft cliëntenonderzoek. Met de voortdurende wijzigingen in wet- en regelgeving wordt er een beroep gedaan op de medewerkers van het kantoor alert te zijn op deze wijzigingen in plaats van bezig te zijn met de risico’s in kaart te brengen. Hierdoor kunnen klantrisico’s niet of verkeerd worden ingeschat en kan je achteraf in de problemen komen.

Lees verder
Daniel Aardoom vertelt over het onderzoek naar het inzetten van NFC technologie bij AuditCase

Digitale identificatie: toekomstmuziek of realiteit?

Een kopie van een ID-kaart of paspoort opvragen. Mag dat wel als accountant? En mag je de kopie vervolgens opslaan? Zo ja, hoelang dan? Het is een actueel onderwerp, helemaal in tijden dat we veel op afstand werken. Wij gaan niet op de stoel van de wetgever zitten, maar wat als het makkelijker kan?  

 

Lees verder
Geen berichten gevonden