AuditCase als vervanger van de Rolodex?

Leestijd 2 min
08 October 2020, laatste update 18 februari 2021

Wanneer ik met mensen spreek over CRM, en natuurlijk over AuditCase in het specifiek, dan zegt men vaak: ”O ja, een CRM-systeem, daar kan ik de contactgegevens van mijn klanten in bijhouden. Meer is het niet toch?”. Maar het is natuurlijk vandaag de dag veel meer dan dat.Om een beter beeld te geven van de toegevoegde waarde van AuditCase op het gebied van CRM voor uw kantoor licht ik graag een aantal onderwerpen uit.

 

Een volledig beeld van al uw contacten

Met AuditCase krijgt u een volledig beeld van uw klanten in verschillende stadia. Van suspect of prospect tot de status klant. Maar ook als uw klant besluit geen klant meer bij u te willen zijn, is het dossier nog steeds waardevol. U wilt ook dan een overzicht hebben over de klanten die –misschien alleen op dit moment– geen klant meer bij u zijn.

U heeft veel meer informatie over deze klant dan dat er ooit op een visitekaartje zou kunnen staan. Naast het bijhouden van contactgegevens en -personen, onderlinge relaties, openstaande taken heeft u ook een volledig overzicht van alle correspondentie met uw klant. Niet alleen uw correspondentie, maar ook die van al uw collega’s met deze klant.

 

Nieuwe mogelijkheden!

Het overzicht over al uw klanten biedt ook snel nieuwe mogelijkheden. In een keer in beeld hebben welke werkzaamheden u verricht voor uw klanten, biedt ook de mogelijkheid om inzichtelijk te krijgen welke werkzaamheden u dus nog niet verricht voor een deel van uw klanten. Hier kunt u goed gebruik van maken in uw marketingstrategie en het behalen van meer omzet.

 

Koppelingen

Door te koppelen met bestaande systemen voorkomt u niet alleen fouten door handmatige invoer, maar bespaart u ook een hoop tijd! Zo zorgt u ervoor dat u op één plek uw klantgegevens kunt invoeren en automatisch beschikbaar heeft in de opvolgende werkstappen. Met AuditCase koppelen we daarom met een groot aantal andere softwarepakketten en benutten we de sterktes van de verschillende pakketten.

 

Optimaal samenwerken

Binnen AuditCase deelt u alle beschikbare informatie met uw collega’s. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld dat dat ene dossier net in de mailbox van uw afwezige collega zit. Ook bij ziekte is het eenvoudig om een klant van uw collega over te nemen, aangezien alle contactinformatie en documenten centraal zijn opgeslagen in het klantdossier.

Koppelingen met een samenwerkingsplatform of portaal geven u de mogelijkheid om ook documenten met uw klanten op een extra beveiligde manier te delen.

 

Workflow

Naast de koppelingen met andere softwarepakketten hebben we ook een aantal tijdbesparende functionaliteiten van andere aanbieders geïntegreerd voor een optimale workflow. Hier leest u onder andere meer over in in de blog het volledig digitaal ondertekenen van documenten. Maar niet alleen door digitaal te ondertekenen bespaart u enorm veel tijd. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het aanmaken van klanten en automatisch bijwerken van uw klantgegevens via een KvK-koppeling.

 

Samenwerken aan correcte data

Middels de KvK-koppeling wordt beschikbare data bijgewerkt. Maar niet alle klantgegevens zijn hier bekend. AuditCase kent veel autorisatiemogelijkheden. De autorisatie kan zo worden ingesteld dat bijvoorbeeld alle medewerkers hun bijdrage kunnen leveren aan de CRM-gegevens door het bijhouden van contactpersonen. Door de autorisatie goed in te stellen wordt er meer uniformiteit gecreëerd en worden tegelijkertijd fouten uitgesloten.

 

De toegevoegde waarde voor uw kantoor

Ons streven met AuditCase is ervoor te zorgen dat wij met ons pakket waarde toevoegen voor uw kantoor. Door het uitbreiden, onderhouden en verbeteren van de koppelingen en integraties (naast alle andere functionaliteiten) kunt u qua efficiëntie grote stappen maken. Bij al onze beslissingen en ontwikkelingen stellen wij onszelf de vraag: “welke toegevoegde waarde leveren wij hiermee voor uw kantoor?”.

Vond je dit artikel interessant?

Ontvang de nieuwste blogs, informatie over trainingen en het laatste nieuws in je mailbox.

Deel artikel
Daniël Aardoom, Product Owner
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.
Daniël is drie jaar werkzaam bij CaseWare Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.

Meer over dit onderwerp

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Nieuw en uniek! Controleopdrachten vanuit de cloud met AUDIT+

Weer hebben we goed nieuws, want we voegen een nieuw onderdeel toe aan onze steeds verder uitbreidende catalogus van cloud-oplossingen. Als eerste in Nederland geven we accountancykantoren nu een uniek middel in handen om controleopdrachten effectiever en risicogedreven uit te voeren. Want controleren vanuit de cloud met AUDIT+ heeft nogal wat voordelen. 

Lees verder
Daniel vertelt over digitale identificatie in combinatie met AuditCase

Digitale identificatie voor klanten van AuditCase

Niet lang geleden spraken we nog over ‘toekomstmuziek’, waar het nu voor AuditCase klanten werkelijkheid is: digitale identificatie. In de afgelopen maanden hebben we mooie stappen kunnen maken in ons onderzoek en hebben we een goede partner gevonden. Vanaf AuditCase versie 17.3 is het namelijk mogelijk om personen zich digitaal te laten identificeren via een integratie met onze partner ReadID

Lees verder

Wwft risicobeheersing met KLANT+

Een goede, doordachte Wwft-registratie van alle klanten is een belangrijk onderdeel van een goed risicobeheer van en met je klanten. Maar er is meer dat gedaan kan en moet worden bij het accepteren van een klant, een nieuwe opdracht of het continueren van een eerdere opdracht. Daarom is onze app WWFT+ verder uitgebreid naar KLANT+.

Lees verder
Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Succesformule Caseware Cloud uitgebreid!

Na de release van de jaarrekening middelgroot in cloud kondigen we de volgende ontwikkelingen aan: KLANT+ en MONITOR+. Hiermee zetten we de volgende stap in de cloud waarbij alle stappen in het werkproces van een accountant worden gefaciliteerd. Ook zetten we in op de release van VPB+, een cloudoplossing voor de VPB-aangifte, en AUDIT+, een cloudoplossing voor de controlepraktijk.

Lees verder
Geen berichten gevonden