De introductie van onze mobiele app in een beta-programma

AuditCase is overal

22-10-2019

Tijdens de AuditCase Open dit jaar hebben we al een demonstratie gegeven van onze plannen omtrent de uitbreiding van onze CRM- en DMS-oplossing naar mobiele apparaten. In deze blog geef ik u een update over deze ontwikkeling.

Tijdens de AuditCase Open werd de app voor het eerst getoond aan onze klanten. Dit leverde waardevolle feedback op waarmee wij aan de slag zijn gegaan. Daarnaast hebben we de afgelopen periode veel aandacht besteed aan de beveiliging van de nieuwe app.

Beveiliging van AuditCase

Er is gewerkt aan een nieuw tokensysteem met de doelstelling om het inloggen op een mobiel apparaat, zoals een telefoon of een tablet, op een veilige manier mogelijk te maken. Hierbij moesten we rekening houden met diverse scenario's van beveiliging van klanten, zoals de beveiliging van AuditCase via Multi-Factor Authentication (MFA) wat echt dé nieuwe standaard aan het worden is voor onze klanten.

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een oplossing waarbij de gebruiker, optioneel via MFA, een nieuw apparaat kan autoriseren om data in AuditCase te raadplegen. Uiteraard kan deze autorisatie ook weer eenvoudig worden ingetrokken bij verlies of diefstal.

AuditCase is écht overal!

Hiermee is AuditCase één van de eerste oplossingen waarbij een goed gevuld CRM-systeem resulteert in efficiency en gebruikersgemak voor alle momenten wanneer je deze data nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het snel en accuraat archiveren van e-mails in Outlook, bij het veilig delen van bestanden in CaseWare Cloud of in koppelingen naar alle geïntegreerde applicaties.

Daar komt nu bij dat u onderweg ook direct kunt bellen naar diezelfde contactpersoon, de route opzoekt naar een bepaalde locatie van uw klant of even de laatste aanpassingen in het klantdossier doorneemt.

Testen met de app kan nu al op Android!

We starten met een periode waarin de app als beta wordt aangeboden op Android voor klanten met versie 11.7 of hoger. Om deel te nemen kunt u zich aanmelden. 

Klik hier om u aan te melden 

Gedurende deze periode willen we graag met onze klanten ontdekken wat er nog ontbreekt of niet goed werkt, maar vooral ook samen te werken om deze toevoeging aan AuditCase nog beter te maken. Bent u dus aan het testen en valt u iets op, laat het ons dan weten!

Wij hebben er zin in!

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.