HOE INTEGREER IK DAT IN MIJN KANTOOROMGEVING?

Integratie CaseWare Cloud!?

11-04-2018

Veel accountantskantoren willen graag webbased in de cloud werken, maar wat brengt het jouw kantoor om te veranderen naar een andere oplossing? Cloud is erg vernieuwend en betekent vaak een vernieuwde manier van werken.

Tijden veranderen en als leverancier wil je graag vernieuwend en innovatief zijn. Ook CaseWare heeft opnieuw nagedacht over hoe accountants hun werk zo optimaal mogelijk kunnen doen en wat er in de huidige tijd nodig is qua software-oplossing(en). Ook wij kwamen door alle nieuwe mogelijkheden tot nieuwe inzichten.

Jaren geleden kwamen we er al steeds meer achter dat de klanten van accountants steeds meer papierloos zullen werken. Zij werken via scanoplossingen (zoals Basecone) of via -email en de boekhouding wordt online gedaan. Steeds meer bestanden worden uitgewisseld en al deze data moet ergens worden opgeslagen.

Accountants en klanten delen meer en meer online, maar wie bewaakt het overzicht? Hoe weet ik dat de e-mail die de klant stuurt op tijd beantwoord wordt en wat is er dan geantwoord naar de klant? Hoe kan ik slim de data van mijn klant opslaan en overzichtelijk houden? Hoe zorg ik ervoor dat ik op elke locatie mijn werkzaamheden kan uitvoeren?

Als antwoord op deze vragen is CaseWare Cloud ontwikkeld. Dit samenwerkingsplatform bewaakt de voortgang van opdrachten (zowel controle als samenstel) en geeft inzicht in de communicatie met klanten. Data wordt veilig opgeslagen in de cloud, van PDF bestanden tot volledige CaseWare dossiers. De CaseWare SamenstelApp maakt een samensteldossier op voor micro entiteiten en is volledig webbased.  CaseWare Working Papers is naadloos geïntegreerd en wanneer dit op Microsoft Azure draait ook overal benaderbaar.

Wil jij meer weten over hoe je het beste CaseWare in de cloud kan gebruiken? Benader mij hierover en we gaan samen onderzoeken hoe we CaseWare Cloud het beste strategisch en voor de lange termijn kunnen implementeren.

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.