Ik ben op missie

Over CaseWare Academy

23-02-2018

Mijn naam is Lisa Huigsloot. Eigenwijs, (soms te) direct, enthousiast in het kwadraat, vaak (te) bewust van mezelf, de omgeving en anderen. Het menselijk brein intrigeert mij en wil ik altijd meer over weten. Mijn motto; Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Maar dit blog gaat niet over mij, maar over een missie. De missie van André de Visser en mijzelf , de trainers van CaseWare. Onze missie? CaseWare Academy in Apeldoorn een totaalbeleving maken voor onze klanten! Een begrip en een merk. Waarom? Omdat wij ontwikkeling en uitdaging zien in de huidige markt.

Via deze blog wil ik je meenemen op ons avontuur. Verwacht een eerlijk, rauw, niet gecensureerd, hopelijk soms grappig maar vooral succesvolle missie.

“Ons” CaseWare brein draait overuren, CaseWare ontwikkelt, we zien uitdagingen en hebben veel ideeën. Ik als “zelfverplichtend” structuur junkie probeer alles op te schrijven, te onthouden, te plannen, te ontwikkelen en te overleggen. In mijn enthousiasme loop ik mijn collega’s soms voorbij, ben ik te direct en spring overal bovenop (sorry André!!) en ben al bezig met de plannen voor 2020. Ho! Stop! Niet te snel… Laten we bij het begin beginnen.

De leerstijlen en leermomenten in de huidige wereld veranderen. Wij zien hierin veel ontwikkelingen en mogelijkheden. Het begint met de klassikale trainingen, deze zijn nu bij CaseWare volop in ontwikkeling. Daarna volgt het ontwikkelen van de verplichte examens voor de PE-punten. De huidige PE-puntenstructuur zal worden aangepast, daardoor zijn wij genoodzaakt examens af te nemen bij onze klanten voor het behalen van PE-punten.

CaseWare biedt klassikale trainingen aan, deze worden gemiddeld beoordeel met een 8,5, goed dus! Een deel van de trainingen wordt bij “ons” in Apeldoorn gegeven en  wat ons betreft worden er dit in de toekomst veel meer. Want wat kunnen wij veel bieden op deze locatie in Apeldoorn! En de geplande ontwikkelingen maken het straks nog mooier! Ik kan nog niet teveel zeggen, maar het wordt gaaf!

CaseWare gelooft onder andere in E-learning, in de breedste vorm die er is. Denk aan online trainingen, webinars, instructievideo’s, blogs (Whoehoe, dit is de eerste!) etc. Wij willen dit allemaal gaan gieten in een mooi en makkelijk Learning Management System. Hoe gaaf is dat?! Inloggen en aan de slag. Achter je eigen laptop/computer gaan leren hoe CaseWare werkt. Van beginner tot geavanceerde gebruiker en heel veel tips en trucs. Je kan je eigen voortgang in de gaten houden, ons om hulp vragen, examens maken, certificaten behalen, handleidingen downloaden en nog veel meer.

Via dit blog ga ik jullie op de hoogte houden van ons avontuur, onze missie en alle ontwikkelingen rondom CaseWare Academy. Ga je ons en bovenstaande ontwikkelingen volgen?

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.