Slimmer en efficiƫnter

Met CaseWare samenstellen

CaseWare Business bespaart u tijd, kosten en risico's die de publicatie van financiële rapportages met zich meebrengen conform wet- en regelgeving. De kracht van CaseWare Business betreft het overzichtelijke elektronische basisdossier waarin jaarrekeningspecificaties en procedures zijn vastgelegd. Hiermee waarborgt u de kwaliteit van de betreffende (niet) financiële informatie. Dit levert een bijdrage aan het efficiënt en gestructureerd vastleggen, beheren en delen van uw werkzaamheden.

Vraag naar de mogelijkheden

CaseWare Business

Deze oplossing voor het bedrijfsleven is gebaseerd op wet- en regelgeving, gebruiksvriendelijkheid en optimale integratie met financiële en fiscale pakketten. Vanuit één stabiele totaaloplossing bouwt u eenvoudig uw (consolidatie)structuur en vastlegging van de werkzaamheden en rapportages op.

De praktijk

Vanuit uw financiële systeem worden de cijfers ingelezen in de software. Van hieruit bent u in staat waar en wanneer u wilt de gewenste rapportages en verantwoordingsinformatie samen te stellen. De kracht van CaseWare Business betreft het overzichtelijke elektronische basisdossier waarin procedures en jaarrekeningspecificaties zijn vastgelegd. Hiermee waarborgt u de kwaliteit van de betreffende (niet) financiële informatie. Dit levert een bijdrage aan het efficiënt en gestructureerd uitvoeren van de werkzaamheden. Door het gebruik van CaseWare Business waarborgt u een efficiënt en betrouwbaar gebruik van de informatie uit uw specifieke backoffice systemen. Daarnaast kunt u de samenwerking met externe stakeholders optimaliseren. 

De voordelen

Door het gebruik van CaseWare Business waarborgt u een efficiënt en betrouwbaar gebruik van de informatie uit uw backoffice systemen. Met één druk op de knop heeft u:

  • Een jaarrekening voor micro tot grote rechtspersonen;
  • Een jaarrekening in het Engels of Nederlands;
  • Optimale samenwerking met uw accountant;
  • Werkprogramma's voor een gestructureerde vastlegging van werkzaamheden;
  • Specifieke rapportages beschikbaar, waardoor u meer tijd heeft voor het maken van analyses;
  • Complete voorbereiding van het controleproces aan de hand van de checklist 'Prepared by cliënt';
  • Eén elektronisch document met alle jaarrekeningspecificaties beschikbaar voor uw accountant voor de accountantscontrole.

 

samenstellen volgens kwaliteitsstandaarden doe je met

CaseWare Business

Vraag naar de mogelijkheden

Standard Business Reporting

CaseWare is al jaren SBR ready. De standaard. Al jaren.

CaseWare Nederland biedt flexibele softwareoplossingen voor de accountancy en financiële dienstverlening. We faciliteren alle processen rondom rapportage, controle en auditing. Daarbij verbinden we een hoge inhoudelijke kwaliteit aan een efficiënte werkwijze. Door hun flexibiliteit zijn onze softwareproducten breed inzetbaar. Dat verklaart waarom er ook buiten de accountancy vraag is naar onze oplossingen.

Ontdek de mogelijkheden

Elektronisch dossier

Het elektronisch dossier van CaseWare Working Papers is volledig geïntegreerd met Samenstel Manager en Financials, zodat alle werkzaamheden en dossierstukken efficiënt en overzichtelijk worden vastgelegd. De (concept)jaarrekening, dossierspecificaties, correspondentiestukken in Word, Excel en PDF maar ook (Outlook) mail berichten, cijferbeoordelingen, analyses, review aantekeningen en de onderbouwing van uw oordeel. Van ieder dossierstuk is inzichtelijk wat de status is en of ze zijn afgetekend.

Het dossier kent een volledige integratie met Microsoft Office, zodat u zelf eenvoudig slimme en intelligente documenten kunt maken, gekoppeld aan informatie uit uw dossierstukken.
Het dossier kent een volledige integratie met CaseWare Cloud, zodat documenten eenvoudig kunnen worden gedeeld en worden opgevraagd bij de cliënt.

 

  • Efficiëntie
  • Kwaliteit
  • Compliance

Ontdek meer over het elektronisch dossier

Optimaal samenwerken

De volledige integratie van Business Manager met CaseWare Cloud zorgt er voor dat u eenvoudig en efficiënt kunt samenwerken met uw collega’s en met uw accountant. Doordat alle informatie op één centrale plaats is opgeslagen, hoeft u nooit meer te zoeken naar dossiers of dossierstukken.

Informatie uit CaseWare Cloud is direct in uw dossier op te vragen. Daarnaast kunt u direct vanuit uw dossier activiteiten, taken en discussies starten, welke vanuit CaseWare Cloud worden afgewikkeld.

In CaseWare Cloud vindt u het totaaloverzicht over al uw dossiers. Welke dossiers zijn onder behandeling, wat zijn de specifieke kenmerken per dossier, waar ontbreken nog relevante stukken?  CaseWare Cloud geeft u dit inzicht en overzicht.

Ontdek CaseWare Cloud

Vraag meer informatie!

Blijf op de hoogte van CaseWare Business
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.