Consolidatie Professional

Deze tweedelige online training is specifiek ontworpen voor financial professionals in accountancy en business. Voor deelname aan deze training is voorkennis van belang. Wij gaan er vanuit dat u in staat bent om met CaseWare enkelvoudige jaarrekeningen uit te werken. U kunt de Consolidatie Professional training volgen als u reeds aan de Financials Fundamentals in combinatie met Financials Professional of de Financials Business training heeft deelgenomen.

Direct inschrijven

INHOUD TRAINING:

Na afloop van deze training kunt u met behulp van CaseWare een consolidatie opzetten en een geconsolideerd rapport uitbrengen. 

Deze training wordt online gegeven door middel van de applicatie GoToTraining, waarbij u deelneemt in een digitale klas. Onze ervaren docent is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en onze software oplossing. Hij geeft u digitaal les en deelt zijn ervaring uit de praktijk. Zo leert u omgaan met de software, alsmede diverse handigheden om er efficiënt mee te werken. 

Na deelname aan deze training heeft u kennis van onder andere:

  • Opbouw van de consolidatiestructuur inclusief tussenconsolidaties; 
  • Eliminatieboekingen;
  • Dynamische journaalposten. 

AANMELDINGSPROCEDURE:
Uit ervaring is gebleken dat 1 gehele dag online training te intensief is. Om de trainingsdag voor u zo optimaal mogelijk te laten verlopen, hebben wij de training daarom opgesplitst in 2 delen. Om over volledige kennis te beschikken, dient u wel beide trainingsdelen, gevolgd te hebben. Als u zich aanmeldt, meldt u zich automatisch aan voor de gekoppelde opvolg datum van dag 2. Omdat de training naadloos overgaat van deel 1 in deel 2, kan hierin helaas niet geschoven worden.
 
Dag 1 Dag 2 Tijdstip
26-10-2020 30-10-2020 09:00 uur - 12:30 uur
02-12-2020 03-12-2020 09:00 uur - 12:30 uur

 
Let op: bij het invullen van dit aanmeldingsformulier meldt u zich aan voor het eerste en tweede deel van deze training. U bent verzekerd van uw deelname aan deel 2 wanneer u de aanvullende bevestigingsmail ontvangen heeft.
Details
Doelgroep: Accountants en
Financial professionals
Trainingsplatform:  Online
Kosten: € 400
Data en beschikbaarheid
Datum Plekken
maandag 26 oktober 6
woensdag 02 december 4
Direct inschrijven
Start:09:00 uur
Eind:12:30 uur
cwid inloggen Log in met je CaseWare ID om je gegevens automatisch in te laten vullen

Schrijf je in voor deze training

Ja, maak een CaseWare ID aan voor mij   Wat houdt dit in?

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.