Workshop: ervaar de werking van de Samenstel Manager met SRA content

In deze workshop ervaart u in één middag de kracht van de CaseWare Samenstel Manager met SRA content.

Direct inschrijven

De Samenstel Manager is een effectief instrument om samenstelopdrachten volgens de wettelijke richtlijnen uit te voeren. Met de Samenstel Manger verhoogt u de efficiency door vanuit het postenoverzicht aan te geven welke posten materieel zijn. U kunt de gesignaleerde risico’s tijdens het hele samenstelproces volgen. Hiermee legt u de basis voor risicogericht samenstellen.

Wilt u meer weten over de Samenstel Manager met SRA content? Volg dan het gratis webinar. In een uur tijd krijgt u inzicht in de werking en wordt er toelichting gegeven op de vaktechnische achtergrond van het werkprogramma waaronder de wet- en regelgeving, het onderscheid tussen administratieve dienstverlening en samenstellen en de fiscale werkprogramma’s. Tevens wordt de functionele werking getoond.

Dit webinar is uitsluitend bedoeld voor diegene die op dit moment nog geen gebruik maken van een werkprogramma of zich oriënteren op de content van het SRA. 

Details
Data en beschikbaarheid
Datum Plekken
vrijdag 24 mei 14
Direct inschrijven
Locatie
Learning Center CaseWare Nederland
Amersfoortseweg 15F
7313 AB Apeldoorn
Start:13:00 uur
Eind:17:00 uur
cwid inloggen Log in met je CaseWare ID om je gegevens automatisch in te laten vullen

Schrijf je in voor Workshop: ervaar de werking van de Samenstel Manager met SRA contentJa, maak een CaseWare ID aan voor mij   Wat houdt dit in?

Blijf op de hoogte van CaseWare
Neem vrijblijvend een CaseWare-ID of log in.